Zapent 4 Napisano wczoraj o 15:08 Zyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1162 Napisano wczoraj o 16:18 Filip chyba na obserwacji w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1162 Napisano wczoraj o 16:24 3 minuty temu, salowa napisał: kto wie może w tej samej sali co ty leży xD A co ty tak te awatary Pravik zmieniasz? Wkrótce sam tam dołączysz jak matka umrze i skończ mnie hejtowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 1 godzinę temu Hej, pewnie że żyje Ale gram w gierke, za którą płace 60zł miesiecznie subskrybcji, poznałem fajną koleżankę z Holandii no i jestem w dobrym klanie xD. Poznałem dużo ludzi w internecie ostatnio xD Znudzilo mi sie kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 1 godzinę temu Fajnego mam duszka? Chodzi za mną wszędzie xD https://files.catbox.moe/xf6mpw.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak pdf 1 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, KochamBabkëBożą napisał: Hej, pewnie że żyje Ale gram w gierke, za którą płace 60zł miesiecznie subskrybcji, poznałem fajną koleżankę z Holandii no i jestem w dobrym klanie xD. Poznałem dużo ludzi w internecie ostatnio xD Znudzilo mi sie kafe. Pisali że na dworcu w Kaliszu świadczysz usługi seksualne 24godziny na dobe jak kiedyś i dlatego cię nie ma na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Leżak pdf napisał: Pisali że na dworcu w Kaliszu świadczysz usługi seksualne 24godziny na dobe jak kiedyś i dlatego cię nie ma na forum Spoko xD Wyjeebane mam Wracam do grania w gierke, to ciekawsze od was xd. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak pdf 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamBabkëBożą napisał: Spoko xD Wyjeebane mam Wracam do grania w gierke, to ciekawsze od was xd. Elo Dziwne że babka to toleruje jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Leżak pdf napisał: Dziwne że babka to toleruje jeszcze Nie jeszcze Jestem juz dorosly, szczerbatku. A gierka to moje hobby. Ciekawsze niz pisanie na srafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak pdf 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamBabkëBożą napisał: Nie jeszcze Jestem juz dorosly, szczerbatku. A gierka to moje hobby. Ciekawsze niz pisanie na srafe. Jesteś pełnoletni, ale umysłowo 10 letni dzieciaczek i babka powinna zabrać gierke Edytowano 1 godzinę temu przez Leżak pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1162 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamBabkëBożą napisał: Nie jeszcze Jestem juz dorosly, szczerbatku. A gierka to moje hobby. Ciekawsze niz pisanie na srafe. Martwili się o ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Leżak pdf napisał: Jesteś pełnoletni, ale umysłowo 10 letni dzieciaczek i babka powinna zabrać gierke Konsolke sobie kupilem za wlasne pieniadze, a z racji, ze jestem umyslowy 10 latek gram sobie w gre, bo mnie stać, a kafe jest dla biedaków. nie muszę się nikomu tłumaczyć. Ja płace 15 dolarow miesiecznie za gierkę i muszę expić. Mam dużo pracy. 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Martwili się o ciebie. Spoko. Gram w gierke, poznalem fajną koleżankę z Holandii i pisze z ludzmi w gierce i obrzydło mi już to srorum. Miłego wieczoru Edytowano 1 godzinę temu przez KochamBabkëBożą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak pdf 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamBabkëBożą napisał: Konsolke sobie kupilem za wlasne pieniadze, a z racji, ze jestem umyslowy 10 latek gram sobie w gre, bo mnie stać, a srafe jest dla biedaków. Ja płace 15 dolarow miesiecznie za gierkę i muszę expić. Mam dużo pracy. Spoko. Gram w gierke, poznalem fajną koleżankę z Holandii i pisze z ludzmi w gierce i obrzydło mi już to srorum. Miłego wieczoru Za własne pieniądze które dostałeś od babci Ty nie miałeś własnych pieniędzy bo nawet jako prostytutka miałeś płacone fantami albo mieszkaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1162 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Leżak pdf napisał: Za własne pieniądze które dostałeś od babci Ty nie miałeś własnych pieniędzy bo nawet jako prostytutka miałeś płacone fantami albo mieszkaniem Ale cię boli dopa, bo nie masz kasy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 2 Napisano 49 minut temu Jestem bogaty, to gram sobie w gierki, a biedacy jak ty przemku siedzą na babskim forum. Wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach