Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: A ja mam dla nas duet na karaoke , tylko czy masz wystarczająco dobrą dykcję Miałaś iść spać, ale skoro chcesz ripostę, to nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Zabrakło mi znów rekacji Magi, więc będzie Patrycja a dzieciaki niech śpią Ta piosenka pierwsza jaką polubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale miałaś w sensie że to był twój mężczyzna? Kandydat ale tak mi napie..przał w kółko o tej Pati ze dałam sobie z nim spokój przecież ja nawet nie podobna to z czym do ludzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Miałaś iść spać, ale skoro chcesz ripostę, to nie ma problemu Ooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, parabataii napisał: Kandydat ale tak mi napie..przał w kółko o tej Pati ze dałam sobie z nim spokój przecież ja nawet nie podobna to z czym do ludzi Fajny taki mi by się podobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Fajny taki mi by się podobał Z chęcią bym Ci go oddała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ta piosenka pierwsza jaką polubiłam. Znam i szanuje, więc to moja odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: Ooooo Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu (edytowany) .. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Znam i szanuje, więc to moja odpowiedź. Ta ostatnio mi sie spodobała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Z chęcią bym Ci go oddała Teraz już nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Teraz już nie chcę bo nie szukam nikogo Magda, ale sama siebie cytujesz, źle z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Teraz już nie chcę bo nie szukam nikogo Ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magda, ale sama siebie cytujesz, źle z Tobą Pomyliło mi sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ja też nie No i nie szukając można znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak I tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No i nie szukając można znaleźć No... Ja ciągle znajduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No i nie szukając można znaleźć Kiedy razem zamieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Pomyliło mi sie Nie ta droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: No... Ja ciągle znajduję Ja nie ciągle ale często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Kiedy razem zamieszkanie Kto z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kto z kim? Jez z widokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie ta droga To była tylko 1 pomyłka i nie czepiaj się i bądź wyrozumiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: I tak Kończymy dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Jez z widokiem Nie wiem ale ciebie pierwszego powiadomie jak do tego dojdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Kto z kim? Ty ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: Ty ze mną Z tobą mogę. To wpadaj do mnie ale masz byc sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To była tylko 1 pomyłka i nie czepiaj się i bądź wyrozumiały Wiesz, że jestem wyrozumiały, ale błądzimy nie od dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie wiem ale ciebie pierwszego powiadomie jak do tego dojdzie. Brzmisz jak anastazje znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z tobą mogę. To wpadaj do mnie ale masz byc sama Sama? Nie chcemy trójkącika? Wezmę go niech se chociaż popatrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach