Spaghetti... 608 Napisano 2 godziny temu Więc zmiana płyty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 2 godziny temu Skoro kopiemy w przeszłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 2 godziny temu To gramy klasycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 1 godzinę temu Reklama ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Spaghetti... napisał: To gramy klasycznie Niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, parabataii napisał: Niech będzie Po mojemu też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Po mojemu też Nice To teraz ja 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 1 godzinę temu To już mamy repertuar na karaoke, musimy jeszcze jakiś duet obczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, parabataii napisał: Nice To teraz ja Thanks Dokończę co zaczęliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 1 godzinę temu Od razu mówię, że ja nie śpiewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 59 minut temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Thanks Dokończę co zaczęliśmy Wiedziałam To ja trochę inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 58 minut temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Od razu mówię, że ja nie śpiewam. Już płaczemy z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, parabataii napisał: Wiedziałam To ja trochę inaczej Widzisz A ja jeszcze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 53 minuty temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Od razu mówię, że ja nie śpiewam. My zaśpiewamy a Ty zatańczysz - publika padnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzisz A ja jeszcze tak I Ty już wiesz co teraz będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 45 minut temu 6 minut temu, parabataii napisał: My zaśpiewamy a Ty zatańczysz - publika padnie Nagrają i wrzucą do internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, parabataii napisał: I Ty już wiesz co teraz będzie Wiem, dlatego poczekajmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 213 Napisano 37 minut temu Makaron dalej nadaje na szafie grającej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 31 minut temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Makaron dalej nadaje na szafie grającej Cały czas Salowa, więc bądź na muzę gotowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 28 minut temu Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 27 minut temu Gotowa jestem na spanie I niech tak się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 23 minuty temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, dlatego poczekajmy A ja mam dla nas duet na karaoke , tylko czy masz wystarczająco dobrą dykcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 19 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Miałam kiedyś absztyfikanta zakochanego w Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 16 minut temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Zabrakło mi znów rekacji Magi, więc będzie Patrycja a dzieciaki niech śpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 13 minut temu 5 minut temu, parabataii napisał: Miałam kiedyś absztyfikanta zakochanego w Pati Ale miałaś w sensie że to był twój mężczyzna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach