Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiesz, że jestem wyrozumiały, ale błądzimy nie od dziś To i skoro błądzimy to jeszcze trochę błądzić możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Brzmisz jak anastazje znowu No widzisz podobne jesteśmy jak dwie krople wody do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To i skoro błądzimy to jeszcze trochę błądzić możemy Co mnie znowu ominelo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Sama? Nie chcemy trójkącika? Wezmę go niech se chociaż popatrzy Nie możesz bo ja mam jakby co 3 kolegów ci mogę odstąpcić chyba że ci sie nie spodobają bo są trochę szurnieci to wtedy weźmiesz kogo chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No widzisz podobne jesteśmy jak dwie krople wody do siebie. Masz koczuj się https://www.tiktok.com/@trener19857/video/7625176059339689248 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie możesz bo ja mam jakby co 3 kolegów ci mogę odstąpcić chyba że ci sie nie spodobają bo są trochę szurnieci to wtedy weźmiesz kogo chcesz Eeee jak tak to ja z obstawą koniecznie Idę spać Magi, bo oczy mi sie zamykają. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Eeee jak tak to ja z obstawą koniecznie Idę spać Magi, bo oczy mi sie zamykają. Dobranoc Dobranoc i erotycznych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: To i skoro błądzimy to jeszcze trochę błądzić możemy Wy tak z parabataii bo coś knujecie laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Co mnie znowu ominelo? Nic tylko to że my błądzimy jak dzieci we mgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wy tak z parabataii bo coś knujecie laski Dwie na jednego i po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dwie na jednego i po tobie On jak się rozkręci to i jeszcze kolejnym 5ciu takim jak my da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dwie na jednego i po tobie Jak to możliwe odgryze się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jak to możliwe odgryze się Sam sie ugryziesz czy nas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: On jak się rozkręci to i jeszcze kolejnym 5ciu takim jak my da radę Musisz udawać że sie nie boisz to nie da ci rady pokaż mu że masz rentgen w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Musisz udawać że sie nie boisz to nie da ci rady pokaż mu że masz rentgen w oczach Nawet nie muszę udawać w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Musisz udawać że sie nie boisz to nie da ci rady pokaż mu że masz rentgen w oczach Mogę tak z Wami do rana idę spać, kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Sam sie ugryziesz czy nas Was, a Ty do łóżka też Magi bo dziś wolne Dobranoc Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu Muza na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach