Spaghetti... 608 Napisano 6 godzin temu Więc zmiana płyty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 5 godzin temu Skoro kopiemy w przeszłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 5 godzin temu To gramy klasycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 5 godzin temu Reklama ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Spaghetti... napisał: To gramy klasycznie Niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, parabataii napisał: Niech będzie Po mojemu też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Po mojemu też Nice To teraz ja 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu To już mamy repertuar na karaoke, musimy jeszcze jakiś duet obczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, parabataii napisał: Nice To teraz ja Thanks Dokończę co zaczęliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 4 godziny temu Od razu mówię, że ja nie śpiewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Thanks Dokończę co zaczęliśmy Wiedziałam To ja trochę inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Od razu mówię, że ja nie śpiewam. Już płaczemy z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabataii napisał: Wiedziałam To ja trochę inaczej Widzisz A ja jeszcze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Od razu mówię, że ja nie śpiewam. My zaśpiewamy a Ty zatańczysz - publika padnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzisz A ja jeszcze tak I Ty już wiesz co teraz będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: My zaśpiewamy a Ty zatańczysz - publika padnie Nagrają i wrzucą do internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabataii napisał: I Ty już wiesz co teraz będzie Wiem, dlatego poczekajmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 213 Napisano 4 godziny temu Makaron dalej nadaje na szafie grającej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Makaron dalej nadaje na szafie grającej Cały czas Salowa, więc bądź na muzę gotowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 3 godziny temu Gotowa jestem na spanie I niech tak się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, dlatego poczekajmy A ja mam dla nas duet na karaoke , tylko czy masz wystarczająco dobrą dykcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Miałam kiedyś absztyfikanta zakochanego w Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Dziwne gracie dziś piosenki dzieciaki Zabrakło mi znów rekacji Magi, więc będzie Patrycja a dzieciaki niech śpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, parabataii napisał: Miałam kiedyś absztyfikanta zakochanego w Pati Ale miałaś w sensie że to był twój mężczyzna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach