KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Miałem stąd odejść na zawsze, a ostatnio w gierce, w którą gram podnieśli cenę subskrybcji o kilka euro, a na reddit już płaczą i strajkują, że cena poszła w górę znowu, ja prdl. Myślałem, że tutaj jest rak mózgu, a na reddit chyba jest jeszcze gorzej. Muszę czymś zastąpić srafe, gdzie są fajne dyskusje i ludzie się na siebie nie rzucają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Nie wiem czy odejść na reddit, bo tam czasem fajne memy wrzucają i się pośmiać można, a tutaj atmosfera jest zjeebana. Każdy przynudza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 27 Napisano 3 godziny temu Idź gdziekolwiek, bylebyś tu nie został. I tak nikt nie zwraca na ciebie uwagi, więc Twoje zniknięcie obejdzie się bez echa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Ostatnio tydzień czasu tu nie wchodziłem. Muszę być twardy i wytrzymać pięć tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Spadam stąd. Spróbuje tu nie zajrzeć przez 5 tygodni. Może się uda. Pomodlę się o to. Jak nie, to jestem mięczak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 0 Napisano 3 godziny temu Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach