Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: No to trzeba taką która "siedzi " osobowościowo i wizerunkowo. Znowu znalazłeś wymówkę żeby ni3 szukać. Tu takich nie ma, raz była anastazje to wyrwalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 238 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tu takich nie ma, raz była anastazje to wyrwalem dwa byla ela ale choć sie uganiałeś to nie wyrwales trzy była dumbo no tu sa szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 29 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Get Оut napisał: A Gina to Ty . Obiad robię i zwierzęta nakarmię mięsem, a później się odpocznie. Wczoraj oglądałem "Sierota 2" i polecam , bo umknął nam wątek z filmami. Co dobrego jeść będziesz? Ja miałam tortillę z kurczakiem, serem, i papryką. a Sierotkę 2 z chęcią dzisiaj obejrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Razorblade napisał: Co dobrego jeść będziesz? Ja miałam tortillę z kurczakiem, serem, i papryką. a Sierotkę 2 z chęcią dzisiaj obejrzę. Uwielbiam tortille z kurczakiem, no i makaron. Mogę to jadać cały czas i nigdy mi się nie znudzi. No i sernik z brzoskwiniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 29 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Uwielbiam tortille z kurczakiem, no i makaron. Mogę to jadać cały czas i nigdy mi się nie znudzi. No i sernik z brzoskwiniami To mamy podobny gust. Sernik też uwielbiam, bez niczego, z brzoskwiniami, truskawkami, do wyboru, ale z rodzynkami nie tknę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 126 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tu takich nie ma, raz była anastazje to wyrwalem Żeby "wyrwać" trzeba się spotkać na żywo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 126 Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, Razorblade napisał: Co dobrego jeść będziesz? Ja miałam tortillę z kurczakiem, serem, i papryką. a Sierotkę 2 z chęcią dzisiaj obejrzę. Już ziemniaki z jajkami sadzonym i sałatka jednak ,bo ma być pożywnie i na szybko. Ja mam specyficzny gust co do filmów raczej dla wąskiego grona, ale może Ci si3 spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Razorblade napisał: To mamy podobny gust. Sernik też uwielbiam, bez niczego, z brzoskwiniami, truskawkami, do wyboru, ale z rodzynkami nie tknę. Czyli jednak kochasz filip namiotowiec tak, ale u mnie w kolejka mozesz byc przed elka tylko nudessy na priv kolejne wyslac musis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 12 godzin temu Już nie ma Anastazji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Telewizor sony donuty tak napisał: Czyli jednak kochasz filip namiotowiec tak, ale u mnie w kolejka mozesz byc przed elka tylko nudessy na priv kolejne wyslac musis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 29 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Już ziemniaki z jajkami sadzonym i sałatka jednak ,bo ma być pożywnie i na szybko. Ja mam specyficzny gust co do filmów raczej dla wąskiego grona, ale może Ci si3 spodoba. Jednak nie obejrzałam, bo niespodziewanie padłam spać, aż do teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach