WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ale się wypluskalem huh to jeszcze wannę umyj i będzie komplet Edytowano 23 godziny temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to jeszcze wannę umyj i będzie komplet A po co ona się sama myje jak myje punie ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 23 godziny temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: To jak tutaj. tam był Lubaszenko i Szapołowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A po co ona się sama myje jak myje punie ręce Ciekawe czy ty twierdzisz że jak baba nie wpakuje se całej ręki z mydłem do środka to nieumyta po tych przeżyciach z gumową huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1723 Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ale się wypluskalem huh Jak dlugo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1723 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tam był Lubaszenko i Szapołowska No to prawie jak tutaj jeszcze linde i pazure by sie znalazło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ciekawe czy ty twierdzisz że jak baba nie wpakuje se całej ręki z mydłem do środka to nieumyta po tych przeżyciach z gumową huh on chyba twierdzi ,że wanna sama się myje jak się w niej myjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 12 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A po co ona się sama myje jak myje punie ręce kup sobie CIF i gąbkę i wyszoruj tę wannę to może zobaczysz różnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 22 godziny temu Chusteczkami nawilżającymi dla bejbikow może myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jak dlugo? Godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Chusteczkami nawilżającymi dla bejbikow może myje Meble ikea i rtv tak na sprzedaż piankom do plastiku by ktoś miał zapach komputerowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Chusteczkami nawilżającymi dla bejbikow może myje I wibrator tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 11 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ciekawe czy ty twierdzisz że jak baba nie wpakuje se całej ręki z mydłem do środka to nieumyta po tych przeżyciach z gumową huh Samice się tam nie myjom podobno się samo oczyszcza ewentualnie stosujom zaawansowane kosmetyki specjalnie do tego celu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 22 godziny temu Ja się mecze z dywanami w pokoju i na schodach a pianka do dywanów pachnie jak pochwa Anastazji po 10 klienta bez przerwy i myju myju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 12 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ciekawe czy ty twierdzisz że jak baba nie wpakuje se całej ręki z mydłem do środka to nieumyta po tych przeżyciach z gumową huh Co jest ważne dla ciebie to żebyś poszla się odlac po sex bo bakterie odbýtnicze mogom byc w cewce od penetracji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu Ja też właśnie po penetracji w niedługim czasie idę się odlac tak nawet pisze na zelu durex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1723 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Godzinę Po 40 minutach woda taka już chłodnawa się robi i albo trzeba uciekać albo nowej nalewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja się mecze z dywanami w pokoju i na schodach a pianka do dywanów pachnie jak pochwa Anastazji po 10 klienta bez przerwy i myju myju Ja nawet odkurzacza nie mam i czyszcze w kuchni szczotkom a potem zamiatam kuchnie Czasem piore dywanik podkładki w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Po 40 minutach woda taka już chłodnawa się robi i albo trzeba uciekać albo nowej nalewać. Dolewam wrzatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja się mecze z dywanami w pokoju i na schodach a pianka do dywanów pachnie jak pochwa Anastazji po 10 klienta bez przerwy i myju myju odkurzacz piorący? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Chusteczkami nawilżającymi dla bejbikow może myje Moja siostra kiedyś miała jakiś żel do pochwy i taki byl do tego dlugi amplituner pakeczka ale nic więcej nie wiem ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ja nawet odkurzacza nie mam i czyszcze w kuchni szczotkom a potem zamiatam kuchnie Czasem piore dywanik podkładki w wannie to może następny upgrejd rzeczywistości to odkurzacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: odkurzacz piorący? Nieee środek do czyszczenia tapicerki do dywanu też się nada no i se plamy tym szoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kup sobie CIF i gąbkę i wyszoruj tę wannę to może zobaczysz różnicę Ale po co jak to mi nie przeszkadza warunki i tak som lepsze niż dupe w rzece myc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Nieee środek do czyszczenia tapicerki do dywanu też się nada no i se plamy tym szoruje Fajne som te tiktoka co typy robuom zaawansowane porządki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to może następny upgrejd rzeczywistości to odkurzacz? Oj dakeko do tego, jutro będę robil szersze wyrko 90x200 zamiast 70x200 i muszę wykminic czym wypełnić lukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Fajne som te tiktoka co typy robuom zaawansowane porządki Ziemniak stwierdził że pasujemy do siebie ty i ja no ja myślę że ty do niego też pasujesz bo chyba jesteś bi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nieee środek do czyszczenia tapicerki do dywanu też się nada no i se plamy tym szoruje możesz wypożyczyć możesz zamówić kogoś z odkurzaczem możesz sobie kupić taki odkurzacz - na ali albo w action powinno wyjść tanio - nie wiem jak z jakością taki odkurzacz fajnie namacza i odsysa brud a wcieranie pianki w dywan - wcierasz wcierasz ale nie masz jak wypłukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ale po co jak to mi nie przeszkadza warunki i tak som lepsze niż dupe w rzece myc nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej ani tak źle, żeby nie mogło być gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ziemniak stwierdził że pasujemy do siebie ty i ja no ja myślę że ty do niego też pasujesz bo chyba jesteś bi Jestem hetero, ja jusz dawno uważam że dumbusia pasuje to ty masz problem to zauważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach