yeya 240 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak 80% pomysł 20% działania Leonardo da Vinci potrafił większość czasu mieszać farby albo wejść machnął raz pędzlem i wyszedł. Pomysłów miał masę, ale też działał i planował... przed przystąpieniem do malowania szczegółowo wszystko na papierze rozrysowywał nim przeszedł na płótno. Kiedyś słuchałam sobie ekspertów od sprzedaży... sztuki i jak zaczęli pytać ile obrazów w ciągu tygodnia każdy widz jest w stanie namalować to odechciało mi się słuchać... zalecialo pracą na akord. : ) da Vinci raczej tak nie malował... Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Pomysłów miał masę, ale też działał i planował... przed przystąpieniem do malowania szczegółowo wszystko na papierze rozrysowywał nim przeszedł na płótno. Kiedyś słuchałam sobie ekspertów od sprzedaży... sztuki i jak zaczęli pytać ile obrazów w ciągu tygodnia każdy widz jest w stanie namalować to odechciało mi się słuchać... zalecialo pracą na akord. : ) da Vinci raczej tak nie malował... Dobranoc Narzekano na niego bardzo ale przeszedł do historii a te makarze malujacy w terminach nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, starra mendah balkonova napisał: Ziemniak stwierdził że pasujemy do siebie ty i ja no ja myślę że ty do niego też pasujesz bo chyba jesteś bi Może nawet bardziej niż Asia bo się zmieniła nie chce siedzieć w domu być utrzymankom kiedyś lubi świeże powietrze a dumbusia spokojna dbała by o berlo i zgromadzony majątek myślę że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu W ogóle to lubię minimalizm i brutalist a zrobiłem przypadkiem przytulne mieszkanie w czerni i bieli i mnie to razi teraz bo chciałem chłodno zimno i muzealnie Muszę nad tym pomyśleć może te podłogi zrobić betonu to by dodaly chłodu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ale po co jak to mi nie przeszkadza warunki i tak som lepsze niż dupe w rzece myc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Ja bym chciał w takim surowym mieszkać a żeby to lachon w sex bieliznie dawała ciepło a nie ściany i tekstylia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 166 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Może nawet bardziej niż Asia bo się zmieniła nie chce siedzieć w domu być utrzymankom kiedyś lubi świeże powietrze a dumbusia spokojna dbała by o berlo i zgromadzony majątek myślę że nie, nie jestem spokojna i lubie swieze powietrze tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu I się od tego rtv zrobiło przytulnie a mial być efekt technologii a nie przytulny huh muszę ogarnąć bardziej surowo może kabel madzejment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Serduszko zrób coś z tym Leżakiem, bo wykańcza ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: nie, nie jestem spokojna i lubie swieze powietrze tez Właśnie wszystkie od 18 jak szukam chcecie szaleć a ja bardziej kure domowom chce z lekkie wypady chyba najgorsze co by było gdybym miał 0,5-5mln a ona by chciała robić w hipermarket wykladac towar. To nawet nimfuś już lepiej pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Serduszko zrób coś z tym Leżakiem, bo wykańcza ludzi A co ja mogę? Mnie i tak nie posłucha. Mogę go ewentualnie zastrzelić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Ewentualnie zawsze mogę się rozstać ale ja ogólnie myślę na całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: nie, nie jestem spokojna i lubie swieze powietrze tez Ja myślę że jesteś introwertyczkom i dlubiesz w nosie wychodzisz tak rzadko że munek musiał używać photoshopa jak jesz loda na rynku huh Pewnie chcesz więcej ale obecnie obstawiam że to wygląda na 90% kota w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A co ja mogę? Mnie i tak nie posłucha. Mogę go ewentualnie zastrzelić. Zastrzelić to ostateczność, lepiej go do spania położyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu A sam w sumie nie wiem jeszcze jak chce żyć muszę pomyśleć najlepiej by mi się myślało już z kasą na resztę życia przynajmniej na przeżycie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu W sumie możliwości som nieograniczone nawet się mogę przenieść nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Jak się dołoży pracę yo to wgl plan jest całe możliwości wszechświata i trzeba się zastanowić czego się naprawdę chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Może przed chalupom siedzisz dużo ewentualnie ja u sis na podwórku też tak se siedziałem często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Zastrzelić to ostateczność, lepiej go do spania położyć Nie pójdzie spać bo on codziennie siedzi do rana. Chyba żeby mu jakieś nasenne zapodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Znowu gadasz do siebie Leżak śpiochu Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Znowu gadasz do siebie Leżak śpiochu On lubi w monologi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Zastrzelić to ostateczność, lepiej go do spania położyć Jakiego spania o 4 chodzę jeszcze jestem po drzemce dzisiaj to może być i 5 pójdę Raz to Asia o 3 w nocy była dzisiaj kilka razy była Zaraz to się zbieram na kawę o 1 oub 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie pójdzie spać bo on codziennie siedzi do rana. Chyba żeby mu jakieś nasenne zapodać. Widzę właśnie i to mnie wkurza. Dobry pomysł, ale najpierw musisz zdobyć jego adres i wpaść do niego w czarnej mini Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: On lubi w monologi. Ty kupowalas strój z kokardy czy to nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Oglądam sobie masz makaron Hhttps://www.stasyq.com/releases/stasyq-182 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 10 godzin temu Dobrze wygląda na łyżeczkę huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: On lubi w monologi. Ciakwe czy gada do lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ty kupowalas strój z kokardy czy to nimfuś Nimfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzę właśnie i to mnie wkurza. Dobry pomysł, ale najpierw musisz zdobyć jego adres i wpaść do niego w czarnej mini A czemu tak? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 9 Napisano 10 godzin temu A ten zdeebilały 40 letni kuurew znowu kolejną noc jak od 15 lat pjeeerdoli co też on nie zrobi, jak to on sie dorobi, jak porooocha, ile planuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach