Malowany 700 Napisano czwartek o 19:12 Muszę stawić sobie czoło, póki mam siłę na śmiech. Choć nie czuję się młodo. Przede mną niejeden chrzest i odrodzę się na nowo, jeśli chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano czwartek o 19:21 Na poczatku byl torcik a potem odpalilem 85 cali i mi stanal na 19 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:24 2 minuty temu, Telewizor sony donuty tak napisał: Na poczatku byl torcik a potem odpalilem 85 cali i mi stanal na 19 cm Jak miałeś 13, to jeszcze byłeś w zasięgu, ale widzę, że bydle cały czas rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano czwartek o 19:26 1 minutę temu, Malowany napisał: Jak miałeś 13, to jeszcze byłeś w zasięgu, ale widzę, że bydle cały czas rośnie. Nom i 187cm niedlugo tez bedzie, za 3 miesiace jestem milioner i libedowsky bedzie mi za lokaja robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:28 1 minutę temu, Telewizor sony donuty tak napisał: Nom i 187cm niedlugo tez bedzie, za 3 miesiace jestem milioner i libedowsky bedzie mi za lokaja robil Zawszę widziałem w tobie potencjał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano czwartek o 19:29 Jak tam, grasz w jakąś gierkę na swoim giga chad PC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano czwartek o 19:30 Przed chwilą, KochamBabkęBożä napisał: Jak tam, grasz w jakąś gierkę na swoim giga chad PC? On nigdy nie mial kopmutera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano czwartek o 19:31 Wiem, że jesteś podszywem odleżyny, bo on jest bardziej zjeebany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:39 2 minuty temu, KochamBabkęBożä napisał: Wiem, że jesteś podszywem odleżyny, bo on jest bardziej zjeebany. Nie. Od tygodnia nie włączałem kompa, bo leciałem w balet i z kasą cienko, ale już niedługo zaktualizuje stalker 2 z dodatkiem i będę ściągal nowego residenta, Alan wake 2 i last ligth bestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano czwartek o 19:40 Oo stalker giga gierka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 777 Napisano czwartek o 19:42 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie. Od tygodnia nie włączałem kompa, bo leciałem w balet i z kasą cienko, ale już niedługo zaktualizuje stalker 2 z dodatkiem i będę ściągal nowego residenta, Alan wake 2 i last ligth bestia. Ja tak patrzę i ten 22 latek jednak był bardziej rozwinięty emocjonalnie od was starych chłopów. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:43 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja tak patrzę i ten 22 latek jednak był bardziej rozwinięty emocjonalnie od was starych chłopów. ;D Gierki nie mają nic do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 777 Napisano czwartek o 19:45 1 minutę temu, Malowany napisał: Gierki nie mają nic do tego. W takim razie co jeat bardziej istotne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 217 Napisano czwartek o 19:48 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W takim razie co jeat bardziej istotne? odpowiedzialność za to co się robi, przewidywanie konsekwencji, poczucie własnej wartości a grać w gierki zawsze można - to nie jest objaw niedojrzałości emocjonalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano czwartek o 19:50 2 minuty temu, Еlciаа napisał: W takim razie co jeat bardziej istotne? Uważasz, że jest bardziej rozwinięty emocjonalne, bo nie gra w gry? To weź go tu zawołaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 777 Napisano czwartek o 19:54 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: odpowiedzialność za to co się robi, przewidywanie konsekwencji, poczucie własnej wartości a grać w gierki zawsze można - to nie jest objaw niedojrzałości emocjonalnej Nie ciebie pytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 777 Napisano czwartek o 19:55 3 minuty temu, Malowany napisał: Uważasz, że jest bardziej rozwinięty emocjonalne, bo nie gra w gry? To weź go tu zawołaj Nie tylko dlatego, ogólnie gada się z nim jakby był co najmniej w moim wieku. Nie mogę go zawołać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach