obly 8 Napisano 10 godzin temu Rym cym cym zgadzasz sie ,? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 10 godzin temu Jestes pedau i golodupiec 160cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 10 godzin temu Byczy czy mongoł z Azji Pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 10 godzin temu Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 10 godzin temu Dziękuję bardzo, ale ja sobie sam wyjdę z tego, kiedy tylko będę chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Dziękuję bardzo, ale ja sobie sam wyjdę z tego, kiedy tylko będę chciał Ja tez, ale na razie nie mam takiej potrzeby 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, +RC+ napisał: Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Mam prace, juz nowom znalazlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, obly napisał: Mam prace, juz nowom znalazlem To dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byczy czy mongoł z Azji Pravik? Darek Byczewski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 9 godzin temu 45 minut temu, obly napisał: Rym cym cym zgadzasz sie ,? ile pijesz i jak czesto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: ile pijesz i jak czesto ? Nie twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, obly napisał: Nie twoja sprawa sam zakladasz taki temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, obly napisał: Nie twoja sprawa nie wsiadaj po pijaku za kierownice bo bedzie szkoda tych ktorych potracisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, +RC+ napisał: Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Zaraz obrośniesz w piórka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 9 godzin temu pijakow wjezdzajacych w przystanki nie szkoda nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, Еlciаа napisał: Zaraz obrośniesz w piórka. Albo mu stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 9 godzin temu 43 minuty temu, obly napisał: Ja tez, ale na razie nie mam takiej potrzeby Ja widzę potrzeby czegoś zmieniać, jeśli wszystko jest w jak najlepszy porządku. To oni mają jakiś problem i potrzebują specjalisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Malowany napisał: Albo mu stanie Tobie stoi jak piszesz na kafe??? Edytowano 9 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 8 godzin temu 42 minuty temu, Еlciаа napisał: Tobie stoi jak piszesz na kafe??? Ja myślałem że tylko dorośli mogą być alkoholikami i mam zwarcie bo malowany to taki dzieciak jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 126 Napisano 8 godzin temu Często już w szkole są uzależnieni od alkoholu, bo picie jest cool. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 7 godzin temu 49 minut temu, Get Оut napisał: Często już w szkole są uzależnieni od alkoholu, bo picie jest cool. Plus palenie trawki, bo to co zakazane kusi najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano przed chwilą Ja alkohol pijam tylko raz na kilka miesięcy, a i to niewiele, a mimo to jestem niskofunkcjonujący. Wychodzi więc na to, że brak alkoholizmu niewiele pomaga Alkoholicy przynajmniej mają alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano przed chwilą Ja alkohol pijam tylko raz na kilka miesięcy, a i to niewiele, a mimo to jestem niskofunkcjonujący. Wychodzi więc na to, że brak alkoholizmu niewiele pomaga Alkoholicy przynajmniej mają alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach