VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:22 Da się muzyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:22 Ja mam taki materac potężny obecnie że mnie prawie przygniut jak klitusia jak go obracalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:23 Mówię wyraźnie dwa razy duże frytki, podwójny mcroyal pikantny i mcduoble, a ona mi daje dwa mcroyal zamiast jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:23 Na nerwica obrabiać dùpy kolegom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano sobota o 21:23 Sprostowanie tu daje też dla Rym Cyma i Chwili, bo nie zrypali forum, ale też nie naprawili (cwaniak) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:25 W sensie da się edycji więc wszystko się w najgorszym wypadku trzeba na pc z trybu dewelopera i zeby ktoś zobaczyl efekt musi se woaczyc JavaScript Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:25 Nikomu konkretnemu dupy nie obrabialam. Napisałam że tu zostali sami nienormalni majac w tym też na myśli siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:25 To trochę wyglądało, jakby wypuścił ludzi z klatki, którzy siedzieli tam tydzień bez wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:26 Aha no tak jak zawsze serduszko niewinne xD haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:26 Nayebalabym ci na firmach po czarnym lbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:29 (edytowany) Już nie piêrdol Edytowano sobota o 21:29 przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano sobota o 21:30 (edytowany) Serduszko nie ma teraz amunicji w kałachu, więc skończ jej dopjerdzielać Boni i załóż szlafrok (cwaniak) Edytowano sobota o 21:31 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:31 Ty Ela nie wymiekaj, tylko stawaj z nią do walki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:33 Klepsydra łaat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:33 Ona ma 1,90 nie mam szans. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:36 Masz. Normalnie walisz ja na jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:39 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:40 Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:41 Ty chyba nie wiesz jaki ela ma rekord uliczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:42 Poza tym nie bije ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:42 Kamieniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:43 Jaki rekord uliczny? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:43 Ty nie wiesz jaki we mnie drzemie szogun nindza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:44 Zrobiłem asi instrukcja 5 screeny ciekawe czy ogarnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 14 Napisano sobota o 21:45 Nie patrz na nią jak na ludzia, to mutant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 775 Napisano sobota o 21:46 To tym bardziej nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:46 Tak się zastanawiam jak lachon ma mega zeza to gdzie byl ojciec mial wywalone jaja i pil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:47 Ciekawe czy widzi dwa fiuta gdy blodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 15 Napisano sobota o 21:49 Tu nie ma normalnych samic Nornalna samica chce rodzic dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 113 Napisano sobota o 21:51 No jakie samce takie samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach