+RC+ 380 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Czechom się spodobała Warszawa. Nazwali ją takim polskim "Nowym Jorkiem", bo drapacze chmur to relatywna rzadkość w Europie. Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 791 Napisano 3 godziny temu ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 3 godziny temu w 15:32 pewnie gdzieś widać dom Leżaka gdy kamera na centrum skierowana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leaves 0 Napisano 3 godziny temu Polska nie jest nawet w pierwszej piątce pod tym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 148 Napisano 3 godziny temu Gdańsk jest ładniejszy od Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Leaves napisał: Polska nie jest nawet w pierwszej piątce pod tym względem. Wiem tylko, że generalnie ta metropolitalna architektura Warszawy się podoba, bo dużo Niemców czy Czechów vloguje, to czasem oglądam. La Defense paryski we Francji też ma metro architekturę, tylko, że ubitą w jednej dzielnicy, więc trochę inny vibe daje, Frankfurt też ma bardzo ładny skyline, no a Londyn... Londyn jest specyficzny bo ta architektura londyńska jest taka dziwaczna... każdy wieżowiec to zupełnie inny styl, mają dziwne kształty... No mi się bardziej klasyczna architektura podoba w Londynie niż ich skyline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, darkromance napisał: Gdańsk jest ładniejszy od Warszawy. Prawda, Gdańsk, Wrocław to ładniejsze miasta ze spójniejszą architekturą, tylko, że Warszawa powstawała dosłownie z ruin, tam nie było praktycznie nic do odratowana, Nawet Stare Miasto nie jest stare w Warszawie. Dlatego tak modernistycznie wygląda, taki misz-masz modernizmu i postkomunistycznych bloków, daje specyficzny vibe i wielu turystom się podoba, bo jest "inne". Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, darkromance napisał: Gdańsk jest ładniejszy od Warszawy. Kraków i Wrocław zdecydowanie wygrywają ranking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 791 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: w 15:32 pewnie gdzieś widać dom Leżaka gdy kamera na centrum skierowana xD Tez mieszkam w centrum. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Tez mieszkam w centrum. xd A widzisz z okna PKiN jak Leżak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 791 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: A widzisz z okna PKiN jak Leżak? Nie bo okna mam na przeciwną stronę, Około 1,5km do pałacu kultury ale mnie to nie rajcuje, wolałabym mieszkać gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie bo okna mam na przeciwną stronę, Około 1,5km do pałacu kultury ale mnie to nie rajcuje, wolałabym mieszkać gdzie indziej. No ja też bym wolał nie mieć widoku na Pałac Stalina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, darkromance napisał: Gdańsk jest ładniejszy od Warszawy. A co tam ładnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Nie bo okna mam na przeciwną stronę, Około 1,5km do pałacu kultury ale mnie to nie rajcuje, wolałabym mieszkać gdzie indziej. Przecież ty mieszkasz na Grochowie albo Pradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: Tez mieszkam w centrum. xd Tak oczywiście z całym szacunkiem ale od kiedy bieda na socjalu mieszka tam gdzie celebryci i bogacze XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 34 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kraków i Wrocław zdecydowanie wygrywają ranking Bielsko-Biała też piękne miasto i pisze to bez ironii. Szkoda tylko że ma takich mieszkańców jak ty. Edytowano 1 godzinę temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 minut temu, Еlciаа napisał: Nie bo okna mam na przeciwną stronę, Około 1,5km do pałacu kultury ale mnie to nie rajcuje, wolałabym mieszkać gdzie indziej. DOBRA WIERZĘ CI. Przypomniałem sobie że ta Magda z Jak to ogarnąć mieszkała na Kwiatowej. To by się zgadzało kto wie może to twoja sąsiadka xD Edytowano 1 godzinę temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu Łyszkowice też są piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, darkromance napisał: Gdańsk jest ładniejszy od Warszawy. Dokładnie. Ludzie z różnych części świata chętnie zlatują do Gdańska czy Krakowa. Chwalą sobie również wypady do Zakopanego już przy okazji wypadów do Krakowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Grub napisał: Teraz se wyobraziłem jak ide se pięknymi ulicami Bielska Białej a tam pijana Magda się zatacza ulicą i mówi do mnie "kierowniku daj 2 złote" Nie jestem tobą. Miałeś odejść z forum I nadal siedzisz mi na profilach i hejtujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Kraków to nasz Lwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 58 minut temu Dystopia się zbliża... Chińczycy już szykują roboty dla panów w typie Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Kraków to nasz Lwów. Mogłabym tam zamieszkać 🥳 Dzień dobry Miśku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mogłabym tam zamieszkać 🥳 Dzień dobry Miśku Dzień dobry. To prawda, Kraków jest idealny na spacery. Gdańsk też jest piękny, ale wiadomo - morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 47 minut temu 6 minut temu, Koralgor napisał: Dzień dobry. To prawda, Kraków jest idealny na spacery. Gdańsk też jest piękny, ale wiadomo - morze. Kazimierz Dolny też jest piękny. Hiszpania też jest piękna i Wiedeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Hiszpania też jest piękna i Wiedeń Jakbyś tam kiedyś pojechała naprawdę to byś zmieniła zdanie, uwierz mi bród, smród i ubóstwo Edytowano 43 minuty temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 791 Napisano 41 minut temu 23 minuty temu, Grub napisał: DOBRA WIERZĘ CI. Przypomniałem sobie że ta Magda z Jak to ogarnąć mieszkała na Kwiatowej. To by się zgadzało kto wie może to twoja sąsiadka xD Nie kojarzę kwiatowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Grub napisał: Jakbyś tam kiedyś pojechała naprawdę to byś zmieniła zdanie, uwierz mi bród, smród i ubóstwo Jeżdżę i wiemy jak jest. Tu nie każdy mieszka na wsi w Łyszkowicach, gdzie autobus nie jeździ, a listonosz porusza się rowerem. Twoje projektowanie alkoholizmu i biedy na innych jest żałosne. Pogódź się z tym, że jesteś biedakiem bez kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 2 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeżdżę i wiemy jak jest. Tu nie każdy mieszka na wsi w Łyszkowicach, gdzie autobus nie jeździ, a listonosz porusza się rowerem. Twoje projektowanie alkoholizmu i biedy na innych jest żałosne. Pogódź się z tym, że jesteś biedakiem bez kasy. Napisala dama której ulubionym przytykiem jest nie pij tyle xD to żeśmy se posmjeszkowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, JajāWywalone napisał: Napisala dama której ulubionym przytykiem jest nie pij tyle xD to żeśmy se posmjeszkowali Znowu ban? A jeszcze tydzień się nie skończył. Płyń w dywanie w czerwonym szlafroku fałszywcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach