JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Tak. Stary chleb tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu Przeterminowany ser tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Nie nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Lezak gorąco mi chyba energie wysysa kto że mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, JajāWywalone napisał: Lezak gorąco mi chyba energie wysysa kto że mnie To może być odwrocony toper musi się przepocic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Prasowanie mnie zmeczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Przeterminowany ser tak. Nie wiem żyje na minimum a i tak tone w karta kredytowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie wiem żyje na minimum a i tak tone w karta kredytowa Bo za mało zarabiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 141 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Przeterminowany ser tak. Ale ciężko mają z Albanią i oglądasz też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo za mało zarabiasz. To zarób i daj nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajāWywalone napisał: To zarób i daj nam Jarus mówi że małżeństwo to woda po kisielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ale ciężko mają z Albanią i oglądasz też Tak ale może wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajāWywalone napisał: To zarób i daj nam Za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Jarus mówi że małżeństwo to woda po kisielu On ma fas podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak ale może wygrają Już prowadzą i żeby chociaż utrzymali ten wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za darmo? Dobrzy ludzie się dziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 141 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Za darmo? Chyba o to chodzi ,że Jezus kazał pomagać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, JajāWywalone napisał: Lezak gorąco mi chyba energie wysysa kto że mnie Jak oglądam pary tiktoka to ja się do życia nie nadaje oni som ubrani na chacie tak że mi w zimę na dworze bylo by goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajāWywalone 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Jak oglądam pary tiktoka to ja się do życia nie nadaje oni som ubrani na chacie tak że mi w zimę na dworze bylo by goraco Ja też nie. Nie chcę mi się nawet tiktok oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu Ze mnie by się lalo jakbym miał mieć skarpety bokserki dzinsy tshirt bluzę i jeszcze tanczyc przy 25c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Chyba o to chodzi ,że Jezus kazał pomagać No niby tak i 10 zl moge dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu Całe życie popierdalam w tshirt max na chacie zahartowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu W zimę bez czapki i szalika i nie jestem chory nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Ze mnie by się lalo jakbym miał mieć skarpety bokserki dzinsy tshirt bluzę i jeszcze tanczyc przy 25c Najlepiej w szortach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najlepiej w szortach. Mi najlepiej w dres bez majtek kolana nie marznom a tylek się nie przegrzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, JajāWywalone napisał: Ja też nie. Nie chcę mi się nawet tiktok oglądać. Dentystka się dziwila bo ja w T-shirt zawsze a na to wiarowka a to zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1772 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Mi najlepiej w dres bez majtek kolana nie marznom a tylek się nie przegrzewa Ja znów cały rok w krótkich spodenkach po domu. Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Najlepiej w szortach. Tak do inpostu w zime poszedłem mi kolana właśnie zmarzly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja znów cały rok w krótkich spodenkach po domu. Kiedyś chodziłem w bokserki przy mamie A jak zmarla to miałem rok nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 61 Napisano 8 godzin temu Elka jest tak chamsko bezczelna z moje szanse matrymonialne że trzeba jom bardziej tyrac jednak bo ona zahamowan nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach