pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu kiedys czytalem typek w amazonie sie odlal pod siebie na stanowisku i nie wiem czy to byl typek jak ja co byl tam przejsciowo a kieras mu zabronil isc do kibla to sie odlal pod siebie zeby zwrocic uwage co tam sie odpieeerdala, czy jakis niewolnik co chcial zatuszowac ze sie odlal ale sprawa i tak wyciekla xD nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu np tirowcy sie tak szanuja ze jak jada na firme i dlugo stoja pod rampa a np firma nie udostepnia normalnego kibla tylko pokazuje na toi toi, to ida pod rampe i srrraja pod rampa zeby ktos w te guwno puzniej wdepna i zeby zauwazono problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu lezak co ucichles? milioner w zbiorkomie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Koralgor napisał: Frąckowiak mały elf. Albo Katarzyna Sobczyk maly ksiaze. Mały książę jest piękną piosenką. A Frąckowiak moją ulubiona to Tin Pan Alley. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu lezak ale wiedz ze amazon robil juz wczesniej podchwytliwe reklamy banery po miastach wieszal w promieniu 200 km od magazynu, 7000 zl (malutka czcionka dopisane ze za 2 miesiace pracy) to moze byc 3500 zl mies. dobrze ci radze ludzie to pazerne kuuurwiska uwazaj co robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu ja mam taka robote teraz ze jestem nie wyjeeebywalny praktycznie. co bym chcial to moge odjeebac jedynie zakaz wjazdu do danego kraju albo zabranie prawka mnie pozbawi roboty albo jakbym najeeebal samemu szefowi. ale robote znajde w 2 dni nastepna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, pyszny2 napisał: az nie wierze w to co piszesz teraz, serio bys sie dal tak zeszmacic zeby z robakami jak ten robak jechac w 20 autobusuw po 50 chlopa w kazdym ? dla 7 kola? ja stalem pod rampami na takich kolchozach nie raz sie stalo akurat zmiana warty byla i wychodzi 1000 robakow , a 1000 wysiada to trwa pol godziny kuuuurwa... jak w auszwic owieczki na rzez prowadzone. serio bys sie tak dal zeszmacic za 7 kola mies? co to jest dzisiaj? Tak bo bym se odłożył 50 lub więcej tys rocznie to na giełdzie x10 w końcu i wszystko a potem znowu x10 i znowu Właśnie po to się idzie do pracy masz być robakiem zebrac kapitału na wystrzal System ci wmowil zeby sobie milo pracować przez 40lat A chodzi o to żeby być smieciem 4lata a później wolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Tak bo bym se odłożył 50 lub więcej tys rocznie to na giełdzie x10 w końcu i wszystko a potem znowu x10 i znowu Właśnie po to się idzie do pracy masz być robakiem zebrac kapitału na wystrzal System ci wmowil zeby sobie milo pracować przez 40lat A chodzi o to żeby być smieciem 4lata a później wolność ale ty nigdy takim smieciem nie byles to czemu teraz chcesz nim byc przez 40 tka? i ja nigdy smiecieem nie bylem nigdy w kolchozach nie robilem zawsze to bym nazwal uslugi lub rzemieslnictwo a teraz transport Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: ale ty nigdy takim smieciem nie byles to czemu teraz chcesz nim byc przez 40 tka? i ja nigdy smiecieem nie bylem nigdy w kolchozach nie robilem zawsze to bym nazwal uslugi lub rzemieslnictwo a teraz transport Świeży start chęć udowodnić sobie że mlnerem mogę zostać kompletnie od zera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu ja ci podalem ze wstajesz o 4 autobus o 5 i w robocie o 6 to optymistyczna wizja, realia moga byc takie ze wstajesz o 3 na autobus zapieerdalasz godzine, on sie spuzni, wyjedzie o 6 bedziesz godzine stal pod przystankiem z 50cioma chamami, opary tytoniu i wczorajszego alkoholu, ktos sie zeeesra do smietnika pod przystankiem, dojedziesz do pracy spozniony godzine nie zaplaca ci a jeszcze potraca z pensji albo kaza zostac godzine dluzej, a piersza zmiana obowiazkowa nadgodzina nie platna tylko w urlopie im oddadza... i wyjdzie ze w domu bedziesz 5 godzin na dobe to gorzej niz tirowiec ma palze w trasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Świeży start chęć udowodnić sobie że mlnerem mogę zostać kompletnie od zera mozesz sie przemeczyc tam 3-5 miesiecy zarobic na prawko, wyrobisz sobie charakter wsrod smieeci, albo cie zniszcza i sie powiesisz. jak przetrwasz z nimi to na tiry idz i na palzach bedziesz operowac na gieldzie, masz pasywny dochod (tir = twoje mieszkanie za darmo, jazda to siedzenie jedziesz na tempomacie sam jedzie i hamuje ty tylko uzywasz kierownicy na zakretach) i aktywny dochod gielda. taki zrob plan na zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu mozesz byc nawet bezdomny, znam ukraincow co tylko w tirze mieszka non stop w trasie zero wolnego, nic wiecej nie ma nic co w samochodzie zmiesci. ty byc mugl byc takim ukrem dla dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 6 godzin temu tylko w wawie nie znajdziesz pracy na zachod nie dojedziesz do berlina nawet, chyba ze oni dzien wczesniej wyjezdzaja. bo jade to widze ze stoja na parkingach i spia . albo bys na bialorus jezdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu spotkalem rok temu chlopaka w moim wieku w podobie, on wyjezdza z poznania do berlina jedzie 4 godz jak nie ma korkow, palze pod rampa robi, nawet nie ma rozladunku czy zaladunku, tylko pod rampa naczepe podstawi i palze robi 45 minut, wyczepia ta naczepe co przywiuzl i podczepia ta co obok stoi juz zaladowana i jedzie z powrotem do pozania 4 godz jak nie ma korkow i fajrant, na drugi dzien to samo i tak od nie pamietam czy pon - piatek czy pon - czwartek, bym musial sie zastanawiac nad czasami pracy zeby dobrze powiedziec. ale zlota robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu kuurwa ze ja wtedy jeszcze bylem lekliwy i autystyczny to bym sie dowiedzial czy nie szukaja kogos albo chociaz nazwe firmy zapamietal .... ale zreszta i tak pewnie slodzil. bo tirowcy co z nimi nieraz gadam pod rampami to lubia sciemniac jak zajeeebiscie nie maja jak lekko nic nie robia tylko jada i im placa xD to cwaniaki sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Mały książę jest piękną piosenką. A Frąckowiak moją ulubiona to Tin Pan Alley. wrzucisz piosenke jakas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu lezak co zbiorkom cie przerazil? jak wyladujesz pod mostem bedziesz miec gorsze do czynienie z zulami, jak sie juz na nich poznalem i poprzysiaglem sobie, ze jak zul sie do mnie odezwie to mu kopa zajeebie w klate, a dosiegne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: lezak co zbiorkom cie przerazil? jak wyladujesz pod mostem bedziesz miec gorsze do czynienie z zulami, jak sie juz na nich poznalem i poprzysiaglem sobie, ze jak zul sie do mnie odezwie to mu kopa zajeebie w klate, a dosiegne Nudzisz nie ma siły czytać tego bełkot Mówię dla mnie praca jest po kapitału a nie żeby było miło i 25lat codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, VenusHorizon napisał: Nudzisz nie ma siły czytać tego bełkot Mówię dla mnie praca jest po kapitału a nie żeby było miło i 25lat codziennie obsrrales sie po tym co napisalem o czekaniu na przystanku, zima mroz -15 stopni autobus nie moze wyjechac z zaspy a ty stoisz jak ten kolek czekasz a dookola chamy sie smieja pija wodke i pala papierosy i srraja do smietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu teras se porownaj tego typa do tego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu ale crindz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, pyszny2 napisał: obsrrales sie po tym co napisalem o czekaniu na przystanku, zima mroz -15 stopni autobus nie moze wyjechac z zaspy a ty stoisz jak ten kolek czekasz a dookola chamy sie smieja pija wodke i pala papierosy i srraja do smietnika Człowiek ja to jusz przezylem stałem na przystanku zaspy po metr czasem jedyny na kierunku it byłem na zajęciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Człowiek ja to jusz przezylem stałem na przystanku zaspy po metr czasem jedyny na kierunku it byłem na zajęciach jak na it chodziles w tamtych czasach to czemu inforrmatykiem nie jestes teras jak wtedy bylo duzo latwiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: jak na it chodziles w tamtych czasach to czemu inforrmatykiem nie jestes teras jak wtedy bylo duzo latwiej ? Nie chciałem pracować obojętne co i gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: jak na it chodziles w tamtych czasach to czemu inforrmatykiem nie jestes teras jak wtedy bylo duzo latwiej ? Dlaczego uważasz że w życiu chodzi żeby kimś być i pracować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, VenusHorizon napisał: Nudzisz nie ma siły czytać tego bełkot Mówię dla mnie praca jest po kapitału a nie żeby było miło i 25lat codziennie ja przynajmniej pisze krotko po jeden post krotki na jeden temat i 10 pod rzad, a poczytaj podszywa filipka jak ci wyjeeebie jednego posta chaotycznego na kartke a4 i czytaj to, a gadac z nim to stoisz i ziewasz czekasz kiedy skonczy mowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dlaczego uważasz że w życiu chodzi żeby kimś być i pracować? chodzi nie o byc kims i pracowac tylko zeby zarobic hajs najmniejszym wysilkiem. ja tak robie hajs, najmniejszy wysilek, jedynie niedogodnosc i wyrzeczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu Ja myślę że prawdziwe życie to takie jak moje wstajesz i masz wolne robisz co chcesz swoje pomysły czasem dajom one zarobek czasem nie dajom nic ale zawsze coś sobie wymyslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: ja przynajmniej pisze krotko po jeden post krotki na jeden temat i 10 pod rzad, a poczytaj podszywa filipka jak ci wyjeeebie jednego posta chaotycznego na kartke a4 i czytaj to, a gadac z nim to stoisz i ziewasz czekasz kiedy skonczy mowic Obojętne nie szukam kolegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Ja myślę że prawdziwe życie to takie jak moje wstajesz i masz wolne robisz co chcesz swoje pomysły czasem dajom one zarobek czasem nie dajom nic ale zawsze coś sobie wymyslisz dlugo tak nie piciagniesz niczego sie sam nie dorobiles mieszkaniue masz po madce jakbys mial pieerdolnieta siostre to by cie wyjeeebala z niego i wynajela mieszkanie patusom, ewentualnie by cie zamknela w osrodku i kazala chodzic sprawdzac czy patusy nie niszcza, za ochlapy z czynszu ktory bierze od nich.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach