Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pyszny2

lezak?

Polecane posty

2 minuty temu, pyszny2 napisał:

to wez go jakos wkuurwiaj, stary jest? jakis glosnik ustaw co bedzie stukanie robil albo chodzenie po domu

niech dziad juz zdycha a nie bedzie wscibski weszyl kogo do domu sprowadzasz.

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

no tak w sumie racja, spanie nie wygodne ostatnio mi sie garb powiekszyl myslalem ze deformacja kosci a to byl tylko obrzek

Trzeba by koło niej chodzić podnosic te smiecie tosty do łóżka a w zamian worek na speřme 

Przed chwilą, VenusHorizon napisał:

Trzeba by koło niej chodzić podnosic te smiecie tosty do łóżka a w zamian worek na speřme 

i strach ja sama zostawic jak bym musial do biura pujsc a co dopiero jak bym musial sam palety ladowac godzine a ona w tym czasie odpali i odjedzie xD

kluczyki bym wynosil ale bym musial szyby otwarte zostawic jak psu

i strach ja sama zostawic jak bym musial do biura pujsc a co dopiero jak bym musial sam palety ladowac godzine a ona w tym czasie odpali i odjedzie xD

Ze mnom by się dogadala ale może się przestraszyla że to jusz i wybór 

Dużo łatwiej się żyje w zawieszeniu i marzy o miliarder 

ale w sumie ruuhanal bym ja, moze jeszcze do niej napisze, zreszta mam jej nr tel

• Haha 1

ale w sumie ruuhanal bym ja, moze jeszcze do niej napisze, zreszta mam jej nr tel

No ona takie uczucia budzi niby się kreci nosem ale w sumie by się pchalo 

Ze mnom by się dogadala ale może się przestraszyla że to jusz i wybór 

Dużo łatwiej się żyje w zawieszeniu i marzy o miliarder 

tak sobie tlumacz, ale w sumie mozesz miec czesc racji, moze oniesmielasz ja tym ze cie zna i wogole zamieszkac z takim uzytkownikiem i on cie bedzie ruuuhal. dal bys sie tak?

ja nie wiem jak to z ich perspektywy wyglada, jedyne co moge sobie wyobrazic ze to zajezdza peeedalstwem to ciezko mi sie wczuc w jej uczucia

No ona takie uczucia budzi niby się kreci nosem ale w sumie by się pchalo 

no bo wariatka z niej, pisala sciany tekstu, inby robila, widac ze intelekt ma ciekawy.

i tez te nudle i udawanie cnotki ale widac ze udawane, to kreci. nie jak te dewoty tu

no bo wariatka z niej, pisala sciany tekstu, inby robila, widac ze intelekt ma ciekawy.

i tez te nudle i udawanie cnotki ale widac ze udawane, to kreci. nie jak te dewoty tu

Mi 5x raz spucila z kija pod rząd aż mnie bolal mam sentyment 

3 minuty temu, pyszny2 napisał:

A one wszystkie się tu zatrzymaly w pisaniu widzisz by jedzily do typów bonja nie widzę tych dram 

moze oniesmielasz ja tym ze cie zna i wogole zamieszkac z takim uzytkownikiem i on cie bedzie ruuuhal. dal bys sie tak?

ja nie wiem jak to z ich perspektywy wyglada, jedyne co moge sobie wyobrazic ze to zajezdza peeedalstwem to ciezko mi sie wczuc w jej uczucia

o wiem jak sie wczuc, jakbym ja tu foty dawal swoje i jakas milfica pod 40tke by mnie zapraszala i mowila ze jest bogata i chce zebym ja ruuuhal, to bym sie bal ze to peeedal i mnie sprzeda na wyspe epsteina. moze ona tez ma takie obawy ze to zorganizowana akcja, ze cale te forum jest pod to postawione? przeciez bierze prochy to musi miec jakies paranoje, a ja jako mezczyzna mial bym lepsze predyspozycje fizyczne bronic sie przed gwalcicielami niz ona, chociaz na 10 typa i tak by to chuuuja dalo....

2 minuty temu, VenusHorizon napisał:

Mi 5x raz spucila z kija pod rząd aż mnie bolal mam sentyment 

jak to zrobila?

Dobrze by miała jak na swoje kalectwo i dyskusyjnom urodę za dużo jej się marzy 

patrz post powyzej napisalem czego sie moze bac, nie zna cie, laski duzo o tym pisza ze nie znaja typa to dla nich duza bariera, sa slabsze fizycznie i sie boja gwaltu

Przed chwilą, pyszny2 napisał:

o wiem jak sie wczuc, jakbym ja tu foty dawal swoje i jakas milfica pod 40tke by mnie zapraszala i mowila ze jest bogata i chce zebym ja ruuuhal, to bym sie bal ze to peeedal i mnie sprzeda na wyspe epsteina. moze ona tez ma takie obawy ze to zorganizowana akcja, ze cale te forum jest pod to postawione? przeciez bierze prochy to musi miec jakies paranoje, a ja jako mezczyzna mial bym lepsze predyspozycje fizyczne bronic sie przed gwalcicielami niz ona, chociaz na 10 typa i tak by to chuuuja dalo....

No może by trzeba było najpierw po niom pojechać ale jak ona nie przebita to drzwi nie otworzy 

4 minuty temu, VenusHorizon napisał:

A dzisiaj jest jusz dla mnie męczące pisanie nawet o sex bardzo niechętnie 

ty i tak dlugo potrafiles pisac ja z zadna nie zamienilem wiecej niz 10 wiadomosci i o nudle wolalem jusz, a one przestaly odpisywac, ja jeste niecierpliwy ja chce na juz miec...

3 minuty temu, VenusHorizon napisał:

No może by trzeba było najpierw po niom pojechać ale jak ona nie przebita to drzwi nie otworzy 

spotkanie w miejscu publicznym w galerii, ale co jej to da jak bedziesz psychopata co udaje normalnego a wejdziecie do hotelu i zaczniesz ja dusic i ruuhac?

4 minuty temu, VenusHorizon napisał:

Cyberek pisany z fotki filmy linki 

mi by sie nie chcialo jedna reka pisac

spotkanie w miejscu publicznym w galerii, ale co jej to da jak bedziesz psychopata co udaje normalnego a wejdziecie do hotelu i zaczniesz ja dusic i ruuhac?

Prawda jest taka jakby mi siedziala na maxa to bym jom wyciagnol za klaki do siebie a tak to chcę również chęci i krece nosem

5 minut temu, pyszny2 napisał:

A mi nie przeszkadza że jest bez sił 

To jej przeszkadza że nie będzie zlotych klamek 

6 minut temu, VenusHorizon napisał:

Prawda jest taka jakby mi siedziala na maxa to bym jom wyciagnol za klaki do siebie a tak to chcę również chęci i krece nosem

to bys zarzuty za porwanie dostal

9 minut temu, pyszny2 napisał:

Z niom bym popisal ciekawe jak teraz się u niej dzieje 

to bys zarzuty za porwanie dostal

Za zgodom po prostu bym zawalczyl a że nie mam miekkie nogi na niom to tak mi obojętne w sumie 

1 minutę temu, VenusHorizon napisał:

Z niom bym popisal ciekawe jak teraz się u niej dzieje 

ja moge sie zapytac je doslownie w kazdej chwili bo mam fejkowy nr do whatsappa i mam jej nr i normalnie jej imie jest i zdjecie ma

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować