pyszny2 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pyszny2 napisał: to wez go jakos wkuurwiaj, stary jest? jakis glosnik ustaw co bedzie stukanie robil albo chodzenie po domu niech dziad juz zdycha a nie bedzie wscibski weszyl kogo do domu sprowadzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: no tak w sumie racja, spanie nie wygodne ostatnio mi sie garb powiekszyl myslalem ze deformacja kosci a to byl tylko obrzek Trzeba by koło niej chodzić podnosic te smiecie tosty do łóżka a w zamian worek na speřme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Trzeba by koło niej chodzić podnosic te smiecie tosty do łóżka a w zamian worek na speřme i strach ja sama zostawic jak bym musial do biura pujsc a co dopiero jak bym musial sam palety ladowac godzine a ona w tym czasie odpali i odjedzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu kluczyki bym wynosil ale bym musial szyby otwarte zostawic jak psu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: i strach ja sama zostawic jak bym musial do biura pujsc a co dopiero jak bym musial sam palety ladowac godzine a ona w tym czasie odpali i odjedzie xD Ze mnom by się dogadala ale może się przestraszyla że to jusz i wybór Dużo łatwiej się żyje w zawieszeniu i marzy o miliarder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu ale w sumie ruuhanal bym ja, moze jeszcze do niej napisze, zreszta mam jej nr tel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: ale w sumie ruuhanal bym ja, moze jeszcze do niej napisze, zreszta mam jej nr tel No ona takie uczucia budzi niby się kreci nosem ale w sumie by się pchalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ze mnom by się dogadala ale może się przestraszyla że to jusz i wybór Dużo łatwiej się żyje w zawieszeniu i marzy o miliarder tak sobie tlumacz, ale w sumie mozesz miec czesc racji, moze oniesmielasz ja tym ze cie zna i wogole zamieszkac z takim uzytkownikiem i on cie bedzie ruuuhal. dal bys sie tak? ja nie wiem jak to z ich perspektywy wyglada, jedyne co moge sobie wyobrazic ze to zajezdza peeedalstwem to ciezko mi sie wczuc w jej uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No ona takie uczucia budzi niby się kreci nosem ale w sumie by się pchalo no bo wariatka z niej, pisala sciany tekstu, inby robila, widac ze intelekt ma ciekawy. i tez te nudle i udawanie cnotki ale widac ze udawane, to kreci. nie jak te dewoty tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: no bo wariatka z niej, pisala sciany tekstu, inby robila, widac ze intelekt ma ciekawy. i tez te nudle i udawanie cnotki ale widac ze udawane, to kreci. nie jak te dewoty tu Mi 5x raz spucila z kija pod rząd aż mnie bolal mam sentyment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu A dzisiaj jest jusz dla mnie męczące pisanie nawet o sex bardzo niechętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pyszny2 napisał: no bo wariatka z niej, pisala sciany tekstu, inby robila, widac ze intelekt ma ciekawy. i tez te nudle i udawanie cnotki ale widac ze udawane, to kreci. nie jak te dewoty tu A one wszystkie się tu zatrzymaly w pisaniu widzisz by jedzily do typów bonja nie widzę tych dram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pyszny2 napisał: moze oniesmielasz ja tym ze cie zna i wogole zamieszkac z takim uzytkownikiem i on cie bedzie ruuuhal. dal bys sie tak? ja nie wiem jak to z ich perspektywy wyglada, jedyne co moge sobie wyobrazic ze to zajezdza peeedalstwem to ciezko mi sie wczuc w jej uczucia o wiem jak sie wczuc, jakbym ja tu foty dawal swoje i jakas milfica pod 40tke by mnie zapraszala i mowila ze jest bogata i chce zebym ja ruuuhal, to bym sie bal ze to peeedal i mnie sprzeda na wyspe epsteina. moze ona tez ma takie obawy ze to zorganizowana akcja, ze cale te forum jest pod to postawione? przeciez bierze prochy to musi miec jakies paranoje, a ja jako mezczyzna mial bym lepsze predyspozycje fizyczne bronic sie przed gwalcicielami niz ona, chociaz na 10 typa i tak by to chuuuja dalo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu Dobrze by miała jak na swoje kalectwo i dyskusyjnom urodę za dużo jej się marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Mi 5x raz spucila z kija pod rząd aż mnie bolal mam sentyment jak to zrobila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dobrze by miała jak na swoje kalectwo i dyskusyjnom urodę za dużo jej się marzy patrz post powyzej napisalem czego sie moze bac, nie zna cie, laski duzo o tym pisza ze nie znaja typa to dla nich duza bariera, sa slabsze fizycznie i sie boja gwaltu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: o wiem jak sie wczuc, jakbym ja tu foty dawal swoje i jakas milfica pod 40tke by mnie zapraszala i mowila ze jest bogata i chce zebym ja ruuuhal, to bym sie bal ze to peeedal i mnie sprzeda na wyspe epsteina. moze ona tez ma takie obawy ze to zorganizowana akcja, ze cale te forum jest pod to postawione? przeciez bierze prochy to musi miec jakies paranoje, a ja jako mezczyzna mial bym lepsze predyspozycje fizyczne bronic sie przed gwalcicielami niz ona, chociaz na 10 typa i tak by to chuuuja dalo.... No może by trzeba było najpierw po niom pojechać ale jak ona nie przebita to drzwi nie otworzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: jak to zrobila? Cyberek pisany z fotki filmy linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: A dzisiaj jest jusz dla mnie męczące pisanie nawet o sex bardzo niechętnie ty i tak dlugo potrafiles pisac ja z zadna nie zamienilem wiecej niz 10 wiadomosci i o nudle wolalem jusz, a one przestaly odpisywac, ja jeste niecierpliwy ja chce na juz miec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: No może by trzeba było najpierw po niom pojechać ale jak ona nie przebita to drzwi nie otworzy spotkanie w miejscu publicznym w galerii, ale co jej to da jak bedziesz psychopata co udaje normalnego a wejdziecie do hotelu i zaczniesz ja dusic i ruuhac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Cyberek pisany z fotki filmy linki mi by sie nie chcialo jedna reka pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu Lubie jej mental utrzymanki reprezentacji faceta tylko się pochorowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pyszny2 napisał: spotkanie w miejscu publicznym w galerii, ale co jej to da jak bedziesz psychopata co udaje normalnego a wejdziecie do hotelu i zaczniesz ja dusic i ruuhac? Prawda jest taka jakby mi siedziala na maxa to bym jom wyciagnol za klaki do siebie a tak to chcę również chęci i krece nosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu Z kazdom laskom som tu jakieś niuanse nie ma takiej kreskówki 1,6m drobnej i zdecydowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pyszny2 napisał: mi by sie nie chcialo jedna reka pisac A mi nie przeszkadza że jest bez sił To jej przeszkadza że nie będzie zlotych klamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu waliles dzisiaj konia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon napisał: Prawda jest taka jakby mi siedziala na maxa to bym jom wyciagnol za klaki do siebie a tak to chcę również chęci i krece nosem to bys zarzuty za porwanie dostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, pyszny2 napisał: mi by sie nie chcialo jedna reka pisac Z niom bym popisal ciekawe jak teraz się u niej dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: to bys zarzuty za porwanie dostal Za zgodom po prostu bym zawalczyl a że nie mam miekkie nogi na niom to tak mi obojętne w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Z niom bym popisal ciekawe jak teraz się u niej dzieje ja moge sie zapytac je doslownie w kazdej chwili bo mam fejkowy nr do whatsappa i mam jej nr i normalnie jej imie jest i zdjecie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach