Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: W ogóle nie wiem dlaczego nie chce się z tobą umówić skoro jesteś Ewką. O. To też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Zrobiłabyś doktorowi basz basz? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 250 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Doktor ZG napisał: Jakie miasto? Chrząszczyrzewoszyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1248 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Doktor ZG napisał: Jakie miasto? Nie przypominam sobie, żebym się umawiała z tobą. Pękasz trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 238 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Nie lubię babiego lata. Panicznie boję się pająków, z roku na rok coraz bardziej, i przestałam przez to latem chodzić na łąki. Teraz masz wózek, jeżdzij po łąkach bez stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Chrząszczyrzewoszyce? Znam sporo dziur na Pomorzu, ale tego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 158 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czy ja rozmawiam z tobą na ten temat? Znowu rozwalasz wątek nudziaro z muchami w nosie i przywołujesz jakiś zwrot, którego ja nawet nie znam. Weź się odwal i idź może do jakiegoś terapeuty, bo od dziś będę zgłaszać wszystkie twoje nabzdyczone posty, w których ciągle przywołujesz mnie. Żegnam. Bunia nie strasz nie strasz bo się zesrasz. Jak będziesz mnie zgłaszała, to poświęcę trochę czasu i załatwię ci takiego bana że tu nie wejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 238 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie przypominam sobie, żebym się umawiała z tobą. Pękasz trudno. Tchórz- hejter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 6 Napisano 7 godzin temu Trzeba być chyba pieprzniętym bardziej od Łysej, żeby jej bełkot tak przeżywać A o Łysej to wiadomo, że musi mieć jakąś grupę i pracować w jakimś zakładzie pracy chronionej czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1248 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Teraz masz wózek, jeżdzij po łąkach bez stresu. To jest powód do drwin? A ty gdzie masz łódkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie przypominam sobie, żebym się umawiała z tobą. Pękasz trudno. Co to znaczy pękam? Chcesz tego maila czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Znam sporo dziur na Pomorzu, ale tego nie gdzie poznales te dziury w burdelu? p.s. przeloguj sie na plaska bo chce konia zwalic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 2 Napisano 7 godzin temu Ja bym chciała poznać bunia bo to musi być prawdziwy weteran zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: A Ty jak uwazasz? Nadzieja nie numiera nigdy? Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: gdzie poznales te dziury w burdelu? p.s. przeloguj sie na plaska bo chce konia zwalic Jak ty przelogujesz się na swoj homonick to zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie wiem. Ta odpowiedź nie jest satysfakcjonująca. Czy powinnam ją inaczej sformułować czy to po prostu nie czas i nie miejsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1248 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Bunia nie strasz nie strasz bo się zesrasz. Jak będziesz mnie zgłaszała, to poświęcę trochę czasu i załatwię ci takiego bana że tu nie wejdziesz. Groźby groźnejwóznej Powiedz mi jedno, bo wczoraj płakałaś i obraziłaś się jak mała dziewczynka. O co ci chodzi? Okropnie się narzucasz, męczysz mnie i innych oraz jesteś natrętna, a ja takich ludzi nie lubię. Co się stało i jak ci pomóc? Byle szybko, bo zaraz idę spać, bo rano życie wzywa i ile mam czasu słuchać twoich dziwnych opowieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 238 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: To jest powód do drwin? A ty gdzie masz łódkę? Pewnie że tak wobec aroganckich ameb co mają forum rządzic a chodzić nie potrafią O łódkę pytaj sysia, może cię nie zwyzywa od łysych kobył jak zawsze. Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 91 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Co to znaczy pękam? Chcesz tego maila czy nie? Dawaj! Czemu jeszcze nikt tego nie napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Groźby groźnejwóznej Powiedz mi jedno, bo wczoraj płakałaś i obraziłaś się jak mała dziewczynka. O co ci chodzi? Okropnie się narzucasz, męczysz mnie i innych oraz jesteś natrętna, a ja takich ludzi nie lubię. Co się stało i jak ci pomóc? Byle szybko, bo zaraz idę spać, bo rano życie wzywa i ile mam czasu słuchać twoich dziwnych opowieści. Co będziecie zwiedzać na Pomorzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dawaj! Czemu jeszcze nikt tego nie napisał. Dam jak będzie chciała. Najgorsze, ze pewnie jakieś moony i inne mogą pisać, ale zaryzykowałbym nie ta emotka Edytowano 7 godzin temu przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ta odpowiedź nie jest satysfakcjonująca. Czy powinnam ją inaczej sformułować czy to po prostu nie czas i nie miejsce? Pytanie jest ok. Mam problem z kategorycznym określeniem "nigdy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Dawaj! Czemu jeszcze nikt tego nie napisał. Wszyscy czekali aż Ty to zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Dam jak będzie chciała. Najgorsze, ze pewnie jakieś moony i inne mogą pisać, ale zaryzykowałbym nie ta emotka Dawaj maila. Będę Cię denerwowała nienormalnie poza forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1248 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Pewnie że tak wobec aroganckich ameb co mają forum rządzic a chodzić nie potrafią O łódkę pytaj sysia, może cię nie zwyzywa od łysych kobył jak zawsze. Sama wyzywasz ludzi od wrednych mongołów lizusie I to pokazuje kim jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Groźby groźnejwóznej Powiedz mi jedno, bo wczoraj płakałaś i obraziłaś się jak mała dziewczynka. O co ci chodzi? Okropnie się narzucasz, męczysz mnie i innych oraz jesteś natrętna, a ja takich ludzi nie lubię. Co się stało i jak ci pomóc? Byle szybko, bo zaraz idę spać, bo rano życie wzywa i ile mam czasu słuchać twoich dziwnych opowieści. Napisz Doktorowi, żeby podał maila. Bez tego nie chce tego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 180 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Dawaj maila. Będę Cię denerwowała nienormalnie poza forum. Tez chcesz mnie pozwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Tez chcesz mnie pozwać? Pokaz mi ją nikomu nie pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1248 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Napisz Doktorowi, żeby podał maila. Bez tego nie chce tego zrobić. Daje Ci pierwszeństwo. Co było pierwsze jajko czy kura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Tez chcesz mnie pozwać? Nie mam za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach