karmazynowy przyplyw 36 Napisano 10 godzin temu Mgła wyklikała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 185 Napisano 10 godzin temu I ile to jest w złotówkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: I ile to jest w złotówkach? Dostajesz michę do jedzenia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 185 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dostajesz michę do jedzenia i tyle. To słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 9 godzin temu a co tam było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu Kompromitujące mnie materiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 137 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dostajesz michę do jedzenia i tyle. A opierunek? Opieka medyczna? Nawet niewolnikom na plantacjach to zapewniano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A opierunek? Opieka medyczna? Nawet niewolnikom na plantacjach to zapewniano. We własnym zakresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 137 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: We własnym zakresie. To już lepiej na plantacje bawełny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu I to nie jest tak, że micha była zagwarantowana, tylko musiałeś ją wywalczyć z kotami. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu A jak wracasz z roboty o 21, to już nie ma o co walczyć. Widzisz tylko koty leżące po stołach z nadętymi brzuchami i hu cię strzela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kompromitujące mnie materiały To są jeszcze jakieś kompromitujące rzeczy na Twój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To są jeszcze jakieś kompromitujące rzeczy na Twój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 9 godzin temu 42 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kompromitujące mnie materiały a ty kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a ty kto ? Twój stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a ty kto ? ty chyba potejto bo spacja znak zapytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Twój stary. Jego bym rozpoznał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Twój stary. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Jego bym rozpoznał A teraz się wstydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: ty chyba potejto bo spacja znak zapytania Jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem hetero Nikt tego nie kwestionowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Nikt tego nie kwestionowal Więc nie mogę być potejto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Więc nie mogę być potejto to twoj kolejny nick? no niezle... czemu piszesz ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu potejto jest hetero az za bardzo i roochal duzo julek okazyjnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu wy prawicowi i narodowi nie robicie tak tylko musi wam ugotowac obiad pieciodaniowy najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: wy prawicowi i narodowi nie robicie tak tylko musi wam ugotowac obiad pieciodaniowy najpierw Najpierw się wypiąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Najpierw się wypiąć a potem bedzie o tym nasmarowane na srafeterii a mi sie marzy italiano san marino wloski romansik a nie klotnie z p0lkami i p0lakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: a potem bedzie o tym nasmarowane na srafeterii a mi sie marzy italiano san marino wloski romansik a nie klotnie z p0lkami i p0lakami Odezwij się jak ci się zmieni i będziesz wolała cygański look alfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Odezwij się jak ci się zmieni i będziesz wolała cygański look alfa Ok, Polki podobno lubia Arabow i czarnych, nie bede dyskutowac z biologia jak bedzie instynkt szał macicy, poki co jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 8 godzin temu To już nie za łyżkę zupy daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach