karmazynowy przyplyw 36 Napisano 14 godzin temu Mgła wyklikała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 185 Napisano 14 godzin temu I ile to jest w złotówkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: I ile to jest w złotówkach? Dostajesz michę do jedzenia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 185 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dostajesz michę do jedzenia i tyle. To słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 13 godzin temu a co tam było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 13 godzin temu Kompromitujące mnie materiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 137 Napisano 13 godzin temu 32 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dostajesz michę do jedzenia i tyle. A opierunek? Opieka medyczna? Nawet niewolnikom na plantacjach to zapewniano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A opierunek? Opieka medyczna? Nawet niewolnikom na plantacjach to zapewniano. We własnym zakresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 137 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: We własnym zakresie. To już lepiej na plantacje bawełny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 13 godzin temu I to nie jest tak, że micha była zagwarantowana, tylko musiałeś ją wywalczyć z kotami. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 13 godzin temu A jak wracasz z roboty o 21, to już nie ma o co walczyć. Widzisz tylko koty leżące po stołach z nadętymi brzuchami i hu cię strzela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 13 godzin temu 37 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kompromitujące mnie materiały To są jeszcze jakieś kompromitujące rzeczy na Twój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To są jeszcze jakieś kompromitujące rzeczy na Twój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kompromitujące mnie materiały a ty kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a ty kto ? Twój stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a ty kto ? ty chyba potejto bo spacja znak zapytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Twój stary. Jego bym rozpoznał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Twój stary. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: Jego bym rozpoznał A teraz się wstydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: ty chyba potejto bo spacja znak zapytania Jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem hetero Nikt tego nie kwestionowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Nikt tego nie kwestionowal Więc nie mogę być potejto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Więc nie mogę być potejto to twoj kolejny nick? no niezle... czemu piszesz ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu potejto jest hetero az za bardzo i roochal duzo julek okazyjnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu wy prawicowi i narodowi nie robicie tak tylko musi wam ugotowac obiad pieciodaniowy najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: wy prawicowi i narodowi nie robicie tak tylko musi wam ugotowac obiad pieciodaniowy najpierw Najpierw się wypiąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Najpierw się wypiąć a potem bedzie o tym nasmarowane na srafeterii a mi sie marzy italiano san marino wloski romansik a nie klotnie z p0lkami i p0lakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: a potem bedzie o tym nasmarowane na srafeterii a mi sie marzy italiano san marino wloski romansik a nie klotnie z p0lkami i p0lakami Odezwij się jak ci się zmieni i będziesz wolała cygański look alfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Odezwij się jak ci się zmieni i będziesz wolała cygański look alfa Ok, Polki podobno lubia Arabow i czarnych, nie bede dyskutowac z biologia jak bedzie instynkt szał macicy, poki co jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 12 godzin temu To już nie za łyżkę zupy daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach