ZimnyDran 8 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, Srassy&Fucked napisał: Kiedy ty wyleczysz się z wrodzonego chamstwa i staniesz się kulturalną osobą czyli nigdy A ty kiedy się wyleczysz z tego psycholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Ostatnio przez kilka postów zwracała się do mnie bez obrażania, nie wiedziałam co się dzieje, więc też byłam dla niej uprzejma, ale niedługo potem znów zaczęła. Tacy ludzie się nie zmieniają. Dziś namawiała innych na emigrację na nerwice, a motłoch niech tu zostanie. Dałam wszystkie do ignora. Polecam dla własnego komfortu psychicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Alkoholika bez kasy z długami, który wali prywatną nie interesuje sex z 50 letnią kobietą, więc spokojnie. Ale z ponad 40letnią dziewicą już tak. hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dałam wszystkie do ignora. Polecam dla własnego komfortu psychicznego Zablokowanie wszystkich nie rozwiąże twoich problemów psychicznych Madziu. Nie zachowuje się jak mała dziewczynka, która zatyka uszy, żeby nie słyszeć krytyki. Edytowano 8 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 8 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, ZimnyDran napisał: A ty kiedy się wyleczysz z tego psycholu? Grubasie chojnicki ja nie pravik więc możesz wypjerdalac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A na publiku prawie nogi rozkładałas na tym stole Chciałbyś Ogarnij się i skończ chlać upadku człowieka. Nawet na przeprowadzkę cie nie stać i co Elce wcześniej zrobiłeś. Lecisz do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Ale z ponad 40letnią dziewicą już tak. hihi Mmmmmmm, nie ma nawet porównania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srassy&Fucked napisał: Grubasie chojnicki ja nie pravik więc możesz wypjerdalac Pravik idź spać, bo mama jutro kartofli ci nie ugotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chciałbyś Ogarnij się i skończ chlać upadku człowieka. Nawet na przeprowadzkę cie nie stać i co Elce wcześniej zrobiłeś. Lecisz do ignora Tylko nie do ignora 🥺 Już nie będę cię zaczepiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renciak 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Srassy&Fucked napisał: Grubasie chojnicki ja nie pravik więc możesz wypjerdalac chojnickiego przez tą obsesje na punkcie pravika już do reszty poje,bało Edytowano 8 godzin temu przez Renciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 8 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mmmmmmm, nie ma nawet porównania. Różnica jak między 50-letnią kobyłą po menopauzie a 10 lat młodszą szczupłą kobietą 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renciak 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pravik idź spać, bo mama jutro kartofli ci nie ugotuje a ty łysa też idź bo jutro wracasz z nad morza do wapienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srassy&Fucked napisał: Różnica jak między 50-letnią kobyłą po menopauzie a 10 lat młodszą szczupłą kobietą Czyli Moon zrobił podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 8 godzin temu Pukalabys jak jehowy do drzwi https://zapodaj.net/plik-Fwxk6vApO5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1259 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Renciak napisał: a ty łysa też idź bo jutro wracasz z nad morza do wapienicy Nie zapominaj, ze zrobiłeś zrzutkę na wyjazd do pracy do Holandii Drakulo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srassy&Fucked 8 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie zapominaj, ze zrobiłeś zrzutkę na wyjazd do pracy do Holandii Drakulo Lysa kiedy zrzutka na perukę? Może coś wpłacę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 7 godzin temu 48 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mmmmmmm, nie ma nawet porównania. Szkoda majtek zdejmować na wasze czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 36 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Szkoda majtek zdejmować na wasze czasy. Tak jest bezpieczniej. Nie chcę być zakleszczony w alimenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach