VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu Sztos wygląda jak powrót do przyszłości teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 390 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dawaj foto. Ja zrobiłem tylko 1/2 tego co planowałem w ogrodzie bo zaczęło coś śniego-podobnego padać. Edytowano 10 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Dawaj foto. Ja zrobiłem tylko 1/2 tego co planowałem w ogrodzie bo zaczęło coś śniego-podobnego padać. Nie chce mi się robić idę zaraz po kawie poheblowac mi się należy nagroda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu Ogólnie zrobilem takie dwa grube tesli kabli które pod biurkiem się zbiegajom jak w tej maszynie powrot do przyszłości zuzylem wszystkie czarne tyrki także jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 390 Napisano 10 godzin temu (edytowany) OK, a ja zaczynam kampanię Allied Assault - powrót do legendarnego klasyka, który rozpocznie się w Afryce... Edytowano 10 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu U góry mam atx dell + mff dell co daje pc zapasowy 4-5 monitorów na integrze np do allegro I u dołu mam ten dowalony atx z 3050rtx na drugim sygnale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach