Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Natalia92

Dziewczyny, nosicie krawaty do koszuli?

Polecane posty

Bardzo polubiłam ten styl i często noszę krawaty. Mam dość obcisłe koszule, a w nich kołnierzyk dopinam niemal na styk. Mimo że mam dość ciasny kołnierzyk, to nie czuję przez to dużego dyskomfortu, nie dusi mnie to i czuję się dobrze w ciasno zapiętym kołnierzyku. Do tego uwielbiam szerokie krawaty w paski. Mam też ich więcej i to w różnych kolorach. Coraz częściej spotykam kobiety obsługujące w banku w białej koszuli i krawacie, do tego marynarka, spodnie garniturowe i oczywiście szpilki. Nawet wiele razy spotkałam się z kobietami noszącymi krawat w restauracji, pracujące jako kelnerka, i wyglądało to bardzo elegancko. Zawsze przykuwa to moją uwagę. Nawet wiele uczennic na różne okazje do szkoły lub na wyjście do teatru czy nawet na zakupy do galerii ubiera się w ten sposób i zakładanie krawatów u kobiet stało się modne. Moim zdaniem jest to świetny dodatek, który może odmienić całą stylizację i dodać jej charakteru. A wam też się podoba taki styl? Dajcie znać, dziewczyny, co sądzicie o tym. Może same zakładacie krawaty lub pracujecie w miejscu, w którym obowiązuje krawat? Chętnie poczytam wasze komentarze i podyskutuję z wami na ten temat. Zapraszam do dyskusji. 😊

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się