Natalia92 0 Napisano 1 godzinę temu Bardzo polubiłam ten styl i często noszę krawaty. Mam dość obcisłe koszule, a w nich kołnierzyk dopinam niemal na styk. Mimo że mam dość ciasny kołnierzyk, to nie czuję przez to dużego dyskomfortu, nie dusi mnie to i czuję się dobrze w ciasno zapiętym kołnierzyku. Do tego uwielbiam szerokie krawaty w paski. Mam też ich więcej i to w różnych kolorach. Coraz częściej spotykam kobiety obsługujące w banku w białej koszuli i krawacie, do tego marynarka, spodnie garniturowe i oczywiście szpilki. Nawet wiele razy spotkałam się z kobietami noszącymi krawat w restauracji, pracujące jako kelnerka, i wyglądało to bardzo elegancko. Zawsze przykuwa to moją uwagę. Nawet wiele uczennic na różne okazje do szkoły lub na wyjście do teatru czy nawet na zakupy do galerii ubiera się w ten sposób i zakładanie krawatów u kobiet stało się modne. Moim zdaniem jest to świetny dodatek, który może odmienić całą stylizację i dodać jej charakteru. A wam też się podoba taki styl? Dajcie znać, dziewczyny, co sądzicie o tym. Może same zakładacie krawaty lub pracujecie w miejscu, w którym obowiązuje krawat? Chętnie poczytam wasze komentarze i podyskutuję z wami na ten temat. Zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach