murb 659 Napisano 1 godzinę temu Nie przeczytałam postów do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Nie przeczytałam postów do mnie. Pisali jesteś ładna mądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 201 Napisano 1 godzinę temu I ze niezle gdaczesz jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 9 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, murb napisał: Nie przeczytałam postów do mnie. PISALI JEDNYM ZDANIEM WSZYSCY ZE JESTES CHORA NA GLOWA XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pasty z kafeterii napisał: PISALI JEDNYM ZDANIEM WSZYSCY ZE JESTES CHORA NA GLOWA XD Tobie nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: I ze niezle gdaczesz jak chcesz. ZAKLADAJAC ZE TY I DESKA JESTESCIE DWIEMA OSOBAMI, TO JAKA MUSICIE MIEC CHOROBE UMYSLOWA ZEBY PISAC W NECIE RAZEM ZE SOBA, JAK UPOSLAKI SIEDZICIE W JEDNYM POKOJU PEWNIE XDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu Pisalam, ze lubie brum, fifofa, doktor zg i dumbo i ze zapraszam na ciastko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Tobie nie wierzę. Dochodzę powoli do wniosku, że jestem brum z depresją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu Może powinnam zacząć się Ciebie radzić i rysowac tabelke "co mowi brum wesola" "co mowi brum z depresją" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: I ze niezle gdaczesz jak chcesz. Zawsze dobrze gdaczę. Kwestia tylko co kto chce; doczytać w tym, co napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Zawsze dobrze gdaczę. Kwestia tylko co kto chce; doczytać w tym, co napisałam. CICHO TAM STARA KURO DOMOWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Pisali jesteś ładna mądra. Kto tak pisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Dochodzę powoli do wniosku, że jestem brum z depresją. zaraz tam facetem badz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: CICHO TAM STARA KURO DOMOWA Sądzisz, że jestem posłuszną kurą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Koralgor napisał: Pisalam, ze lubie brum, fifofa, doktor zg i dumbo i ze zapraszam na ciastko. Ciastek nigdy dosyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 201 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, pasty z kafeterii napisał: ZAKLADAJAC ZE TY I DESKA JESTESCIE DWIEMA OSOBAMI, TO JAKA MUSICIE MIEC CHOROBE UMYSLOWA ZEBY PISAC W NECIE RAZEM ZE SOBA, JAK UPOSLAKI SIEDZICIE W JEDNYM POKOJU PEWNIE XDD Zwykle nie jestemy wtedy razem, ale sie zdarza gdy chcemy sie ponabijać Wez pod uwagę, ze ludzie pracują np. Jak piszę to zwykle jestem w firmie, na silowni, czasem u matki, itd. Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: zaraz tam facetem badz Musze byc jak szalona rzeka. Jak tajfun, ktory obali mur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Koralgor napisał: Dochodzę powoli do wniosku, że jestem brum z depresją. Hmmm... Chcesz się zamienić na nicki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Musze byc jak szalona rzeka. Jak tajfun, ktory obali mur. A w jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Ciastek nigdy dosyć. Zapraszam na krakowskie przedmieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Zapraszam na krakowskie przedmieście. O! To Krakowskie Przedmieście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Hmmm... Chcesz się zamienić na nicki? Nikt mi nigdy nie złożył tej propozycji. Dziwnie miłe uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: A w jakim celu? Aby stac sie mezczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 6 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, pasty z kafeterii napisał: ZAKLADAJAC ZE TY I DESKA JESTESCIE DWIEMA OSOBAMI, TO JAKA MUSICIE MIEC CHOROBE UMYSLOWA ZEBY PISAC W NECIE RAZEM ZE SOBA, JAK UPOSLAKI SIEDZICIE W JEDNYM POKOJU PEWNIE XDD Mocno creepy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 1 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, pasty z kafeterii napisał: ZAKLADAJAC ZE TY I DESKA JESTESCIE DWIEMA OSOBAMI, TO JAKA MUSICIE MIEC CHOROBE UMYSLOWA ZEBY PISAC W NECIE RAZEM ZE SOBA, JAK UPOSLAKI SIEDZICIE W JEDNYM POKOJU PEWNIE XDD to się chyba na terapie kwalifikuje o ile to prawda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 201 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Koralgor napisał: Pisalam, ze lubie brum, fifofa, doktor zg i dumbo i ze zapraszam na ciastko. Poważnie to byłoby ciekawe spotkanie na ciastko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: O! To Krakowskie Przedmieście? W moim sercu zawsze tylko jedno krakowskie przedmieście. Chociaż nie wiem czy tam można zjeść dobre ciastko. Nie jem ciastek. Czekam aż się lodziarnie rzemieślnicze pootwierają na Powiślu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 96 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Poważnie to byłoby ciekawe spotkanie na ciastko Gdybyśmy się nie mogli zrozumieć, mógłbyś tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: W moim sercu zawsze tylko jedno krakowskie przedmieście. Chociaż nie wiem czy tam można zjeść dobre ciastko. Nie jem ciastek. Czekam aż się lodziarnie rzemieślnicze pootwierają na Powiślu. Na Chmielnej jest taka ciastkarnia gdzie dają gorące jagodzianki z kruszonką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 659 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Koralgor napisał: Aby stac sie mezczyzna. Ok. Jeśli to ważne czy jest się kobietą, czy mężczyzną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach