Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 20:25 (edytowany) Muze Edytowano wczoraj o 20:25 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 20:37 (brak reakcji ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 20:42 Zamigotał świat 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 20:52 13 minut temu, parabataii napisał: (brak reakcji ) Spoko, jak się dziś czujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 20:56 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko, jak się dziś czujesz ? A dziękuję - lepiej. Nic nie leczy tak jak dzień spędzony w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 21:05 4 minuty temu, parabataii napisał: A dziękuję - lepiej. Nic nie leczy tak jak dzień spędzony w łóżku To fajnie ciesze się. Mawiają, że to cudze ręce leczą, bo samo łóżko tylko wyciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano wczoraj o 21:07 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano wczoraj o 21:08 11 minut temu, parabataii napisał: A dziękuję - lepiej. Nic nie leczy tak jak dzień spędzony w łóżku Masz gorączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:11 7 minut temu, Spaghetti... napisał: To fajnie ciesze się. Mawiają, że to cudze ręce leczą, bo samo łóżko tylko wyciąga Nowak - ręce które leczą skojarzył mi się taki cudak chyba z lat 90tych który miał niby moc uzdrawiającą i z występami po kraju jeżdził. Coś Ci puszcze bo nie wiem czy w poprzednim wątku zdążyłeś zobaczyć a to fajne jest moim skromnym zdaniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:13 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Masz gorączkę Dziś nie bredzę chyba to raczej nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano wczoraj o 21:17 Temat muzyczny o chorobach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:17 7 minut temu, Onaaaa napisał: Pewnie mnie zlinczujecie za to co zaraz powiem, ale dla mnie tak jak Varius nie istnieje bez Anity tak Anita nie istnieje bez Variusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano wczoraj o 21:18 4 minuty temu, parabataii napisał: Dziś nie bredzę chyba to raczej nie Jak to nie? przecież bredzisz jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:20 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Temat muzyczny o chorobach? No...w sumie to ciekawa zajawka. Znacie jakieś kawałki o chorobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:21 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak to nie? przecież bredzisz jak zwykle To jak przestanę bredzić to zaczniemy się martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 21:22 (edytowany) 13 minut temu, parabataii napisał: Nowak - ręce które leczą skojarzył mi się taki cudak chyba z lat 90tych który miał niby moc uzdrawiającą i z występami po kraju jeżdził. Coś Ci puszcze bo nie wiem czy w poprzednim wątku zdążyłeś zobaczyć a to fajne jest moim skromnym zdaniem Też o nim pomyślałem przez chwile tak, lata 90 te moja młodość, bo dziś już pozostało mi tęsknić tylko za nią Fajny kawałek, nie znałem choć słowa uderzają we mnie jak strzała w tarczę byle nie w serce Edytowano wczoraj o 21:25 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano wczoraj o 21:25 6 minut temu, parabataii napisał: Pewnie mnie zlinczujecie za to co zaraz powiem, ale dla mnie tak jak Varius nie istnieje bez Anity tak Anita nie istnieje bez Variusa. Nie zlinczujemy tylko kajdankami przykujemu i będziemy bić batem ja lubię I z Varius i jak sama Anita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:27 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Też o nim pomyślałem przez chwile tak, lata 90 te moja młodość, bo dziś już pozostało mi tęksnić tylko za nią Fajny kawałek, nie znałem choć słowa uderzają we mnie jak strzała w tarczę byle nie w serce Oooo to Ty jesteś starszy niż myślałam to stąd pewnie poniekąd ta kompatybilność myzyczna nam się wzięła Takem czuła że Ci się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano wczoraj o 21:32 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie zlinczujemy tylko kajdankami przykujemu i będziemy bić batem ja lubię I z Varius i jak sama Anita. No...Jak bat zamienicie na pejcz, to kara może stać się przyjemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 21:33 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nie zlinczujemy tylko kajdankami przykujemu i będziemy bić batem ja lubię I z Varius i jak sama Anita. Nie zaczynaj Magi, bo to się może przy kaloryferze skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 589 Napisano wczoraj o 21:36 (edytowany) 9 minut temu, parabataii napisał: Oooo to Ty jesteś starszy niż myślałam to stąd pewnie poniekąd ta kompatybilność myzyczna nam się wzięła Takem czuła że Ci się spodoba 82 rocznik, ale nie wyglądam to fakt pewnie tak, ale jakim cudem aż tak to nie mam pojęcia Podoba mi się twój gust muzyczny nie zaprzeczam Edytowano wczoraj o 21:36 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano wczoraj o 21:40 4 minuty temu, parabataii napisał: No...Jak bat zamienicie na pejcz, to kara może stać się przyjemnością Ja jestem grzeczna i nie bije ale znam kogoś kto chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano 12 godzin temu Bardzo proszę, na dobry początek dnia HIT Dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1780 Napisano 11 godzin temu Dzień dobry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Dzień dobry Very nice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 8 godzin temu Przez was wczoraj przed snem słuchałam varius manx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 8 godzin temu 15 godzin temu, parabataii napisał: Pewnie mnie zlinczujecie za to co zaraz powiem, ale dla mnie tak jak Varius nie istnieje bez Anity tak Anita nie istnieje bez Variusa. No niestety szczegolnie ta druga czesc to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 8 godzin temu Anitka to niestety ta osoba ktorej solowa kariera nie wyszla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Przez was wczoraj przed snem słuchałam varius manx. Varius Manx z Anitą Lipnicką to według mnie najlepszy okres zespołu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach