Spaghetti... 593 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: a fajne te dresy w odbyty, nosilbys? dobranoc Fajne, ale ja nie gustuje w damskich, więc załóz je będziesz świetnie wyglądać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Fajne, ale ja nie gustuje w damskich, więc załóz je będziesz świetnie wyglądać dobranoc to sa takie unisex znaczy niebinarne wspaniale sa takie kubraki dla obojnakow dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, szmul napisał: to sa takie unisex znaczy niebinarne wspaniale sa takie kubraki dla obojnakow dobranoc Spoko, ale ja hetero facet bez udziwnień Szczerze? wolę czarne suknie na kobietkach i te gładkie nóżki dobranoc znów Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, ale ja hetero facet bez udziwnień Szczerze? wolę czarne ....enki na kobietkach i te gładkie nóżki dobranoc znów ło jezu ja mam teraz wlochate, to egzotyczne troche jak ta z monobrwiom Frida Kahlo taka owlosiona kobieta ale przekonywac nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: ło jezu ja mam teraz wlochate, to egzotyczne troche jak ta z monobrwiom Frida Kahlo taka owlosiona kobieta ale przekonywac nie bede Nie przekonuj mnie, tylko śpij spokojnie Dumbo, bo masz ciało i ładną bużkę, ale na mnie już czas iść w krainę snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie przekonuj mnie, tylko śpij spokojnie Dumbo, bo masz ciało i ładną bużkę, ale na mnie już czas iść w krainę snów skad ty tam wiesz co ja mam, mam pasztet podlaski i jak scisne to mam celulutis i na wuju skakac nie umiem tylko by sie polamal czlowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu On żadnej nie przepusci i nawet chorom wychrobocze abuzywnie to ohydne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu no nie bo mnie wygania a skad wiesz ze predzej on by nie byl wylomotany nie ze cos tego ale ogolem czasem faceci sa gwauceni przez szlory nie ze one wiecznie takie biedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu gwaucic nawet umiem na zlecenie bez zreszta tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu tobie ktos pewnie pomylil pochve z odbytem i to bolalo a to nie nasza wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu ale była boni łomotana zaganiaczem ohohohoh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu fu ale mi masywna baba z kwadratowa szczeka wyskoczyla pobilaby mnie tom zuchwa i tzytzami takie maja te zbroje czasem huh usztywniane staniki i som masywne a jak sie spojrzy na ciebie z potepieniem to sikasz w gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 101 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, szmul napisał: skad ty tam wiesz co ja mam, mam pasztet podlaski i jak scisne to mam celulutis i na wuju skakac nie umiem tylko by sie polamal czlowieku To nie jest takie straszne ja zwichnolem pare razy i żyje teraz jest twardszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach