parabataii 81 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Może się udzielać, ale to też elastyczność i cechy pozwalające przystosować się do panujących warunków. Mowi się też żeby przyjaciół trzymać blisko a wrogów jeszcze bliżej Nie wiem czemu, ale skojarzył mi się taki film - Sypiając z wrogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, parabataii napisał: Albo kto z kim przestaje takim się staje Akurat to jest dobre bo jak się chce zwariować to mozna caly dzień na kafe siedzieć Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Czy ja wiem bo tera to baby rządzą, bo robią co chcą. Przejmują rządy bo zaczęły myśleć jak chłopy i się okazało że im to lepiej wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Akurat to jest dobre bo jak się chce zwariować to mozna caly dzień na kafe siedzieć Teraz zamiast mówić do kogoś- chyba zwariowałeś, będziemy mówić- chyba za długo na kafe siedziałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tak I najgorsze że czasem nie umiem się przestawić i myśleć jak kobieta Na początku związku to jest nawet sexi, to że kobieta myśli inaczej niż facet, ale w późniejszym etapie związku to już lepiej przejść na myślenie facetowe - żyje się łatwiej, prościej i ogólnie przyjemniej Edytowano 8 godzin temu przez parabataii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Get Оut napisał: Czy ja wiem bo tera to baby rządzą, bo robią co chcą. To źle czy dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 8 godzin temu Każdy myśli jak obojnak bo człowiek to yin i yang hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To źle czy dobrze A weź Ty nie zadawaj podchwytliwych pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Na początku związku to jest nawet sexi, to że kobieta myśli inaczej niż facet, ale w późniejszym etapie związku to już lepiej przejść na myślenie facetowe - żyje się łatwiej, prościej i ogólnie przyjemniej A czym dla ciebie jest myślenie facetowe? To chyba zależy od typa z którym jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu No jeden to histeryk gorzej niż baba to nie posłuchasz a z takim opanowanym to chyba łatwiej go słuchać nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 7 godzin temu Niech se facet ma babe przechodzi. Wy to macie jednak permanentny syndrom sztokholmski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: A czym dla ciebie jest myślenie facetowe? To chyba zależy od typa z którym jesteś Ja to pisałam w kontekście wcześniejszych tu rozważań- to trzeba z przymróżeniem oka traktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, parabataii napisał: Przejmują rządy bo zaczęły myśleć jak chłopy i się okazało że im to lepiej wychodzi Prawa mają większe temu przejmują inicjatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: A weź Ty nie zadawaj podchwytliwych pytań Powinien odpowiedzieć ale coś milczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 7 godzin temu Lezak wracaj na kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, parabataii napisał: Na początku związku to jest nawet sexi, to że kobieta myśli inaczej niż facet, ale w późniejszym etapie związku to już lepiej przejść na myślenie facetowe - żyje się łatwiej, prościej i ogólnie przyjemniej Tak bo od razu przyjdą do rzeczy a nie jakieś gry wstępne. Tylko od razu na stole będzie Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Prawa mają większe temu przejmują inicjatywa. Większe niż w średniowieczu i chwała za to najwyższemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Lezak wracaj na kawe Czemu leżaka nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu leżaka nie ma? Bo hebluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: To źle czy dobrze A to już zależy od jednostki czy władza ją deprawuje, bo to zmienia ludzi jak duże pieniądze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Powinien odpowiedzieć ale coś milczy Googluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu leżaka nie ma? Obraził się że brzydkie baby jesteśmy Nie wiem czy nie przeze mnie nawet rozmyślnie złośliwa nie byłam tylko chce więcej samoekspresji i autentyczności i mu napisałam co czuje i po tym avek usunął i temat że same brzydkie baby tu siedzą i że prześladuje go demon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czemu leżaka nie ma? Na tym odżywianiu co miał , to i tak długo pociągnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak bo od razu przyjdą do rzeczy a nie jakieś gry wstępie. Tylko od razu na stole będzie Ja pikole, co Wy z Makaronem macie z tym stołem?? Przecież to niewygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Większe niż w średniowieczu i chwała za to najwyższemu E tam z Ciebie taka feministka jak ze mnie papież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: A to już zależy od jednostki czy władza ją deprawuje, bo to zmienia ludzi jak duże pieniądze . Czyli ja powinnam rządzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Obraził się że brzydkie baby jesteśmy Nie wiem czy nie przeze mnie nawet rozmyślnie złośliwa nie byłam tylko chce więcej samoekspresji i autentyczności i mu napisałam co czuje i po tym avek usunął i temat że same brzydkie baby tu siedzą i że prześladuje go demon Może trafiłaś w jego najczulszy punkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: E tam z Ciebie taka feministka jak ze mnie papież. Podsuń pierścień do pocałowania Padre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, parabataii napisał: O tej porze.. cukier. znów mam nie spać całą noc? Sorry Lejdi ''Gaga'' ale nawet na kafe biznes mnie trzyma, więc lepiej nie jedz cukru tylko się wyśpij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 7 godzin temu Ja nawet lubię go ale te gumowe gadżety spodnie kuzynki i inne to dla mnie zestaw małego transa ja tego nie rozumiem szkoda że go nie ma tu teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach