Onaaaa 1786 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Obraził się że brzydkie baby jesteśmy Nie wiem czy nie przeze mnie nawet rozmyślnie złośliwa nie byłam tylko chce więcej samoekspresji i autentyczności i mu napisałam co czuje i po tym avek usunął i temat że same brzydkie baby tu siedzą i że prześladuje go demon Jak avek usunął to nie wiadomo czy wróci. Mi pisal wczoraj że wymeldował siostrę I mam przyjechać i kupić mu tv 150 cali i od tego czasu zniknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli ja powinnam rządzić Jeżeli spore pieniądze Cię nie zdeprawowały , to optymistycznie wygląda taka wizja i mało prawdopodobne że woda sodowa uderzyła by Ci do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Sorry Lejdi ''Gaga'' ale nawet na kafe biznes mnie trzyma, więc lepiej nie jedz cukru tylko się wyśpij Ooooo nic z tego, skoro mnie do łóżka wysyłasz to ja zostaje, bo najwyraźniej coś się święci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu Mowilam że placom za komentarze. Wszystko jest ustawione a paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak avek usunął to nie wiadomo czy wróci. Mi pisal wczoraj że wymeldował siostrę I mam przyjechać i kupić mu tv 150 cali i od tego czasu zniknął. Ludziom w izolacji potrafi odwalać, ale że 150 cali co za bezczelność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak avek usunął to nie wiadomo czy wróci. Mi pisal wczoraj że wymeldował siostrę I mam przyjechać i kupić mu tv 150 cali i od tego czasu zniknął. sprząta na Twój przyjazd :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Ooooo nic z tego, skoro mnie do łóżka wysyłasz to ja zostaje, bo najwyraźniej coś się święci Spoko, ale ja tej petardy odpalał nie będę już dawno po Sylwestrze, a na Wielkanoc lepiej zjedz jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Mowilam że placom za komentarze. Wszystko jest ustawione a paszoł won a Tobie nie płacą? siedzisz tu za darmo?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu Kapiszon niewypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a Tobie nie płacą? siedzisz tu za darmo?! Robie to dla jezusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ludziom w izolacji potrafi odwalać, ale że 150 cali co za bezczelność. No kazał mi kupić że on przeze mnie stracił podibno dużo kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu A wami się brzydzę jak tym co jecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu I się odpjerdolcie od lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: Podsuń pierścień do pocałowania Padre No tak nie widzę tego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sprząta na Twój przyjazd :) Nie pomyślałam o tym to pewnie z tydzień mu sie zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No kazał mi kupić że on przeze mnie stracił podibno dużo kasy Mówiłem że tak będzie i wkręci sobie gorsze rzeczy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko, ale ja tej petardy odpalał nie będę już dawno po Sylwestrze, a na Wielkanoc lepiej zjedz jajka Tak tak, na Wielkanoc zjem "jajka" a później "post" do końca życia Poza tym ten kur u mnie w domu łatwo jajek nie odda, mogłabym nie wyjść żywa z tej potyczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie pomyślałam o tym to pewnie z tydzień mu sie zejdzie zastanów się lepiej jak ten telewizor wniesiesz... może 15 cali kup - w końcu ''0' to nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Powinien odpowiedzieć ale coś milczy Właśnie mam ten komfort , że mogę naginać formę narracji według potrzeb które mogą być zmienne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Mówiłem że tak będzie i wkręci sobie gorsze rzeczy . Spoko nic się nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zastanów się lepiej jak ten telewizor wniesiesz... może 15 cali kup - w końcu ''0' to nic Dobra ale pamiętaj to będzie na twoją odpowiedzialność te 0 że nic A jakby sie awanturował to podam mu adres do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 81 Napisano 3 godziny temu Idę spać, bo jak będę nie wyspana to będę zła a jutro do fryzjera pomykam, sama moja wizyta to trudne doświadczenie dla Pani fryzjerki, to lepiej jej nie dokładać moim złym samopoczuciem Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spoko nic się nie stało Tam za bardzo bieda Asiu i brak predyspozycji do pracowitości żeby zmienić ten stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Idę spać, bo jak będę nie wyspana to będę zła a jutro do fryzjera pomykam, sama moja wizyta to trudne doświadczenie dla Pani fryzjerki, to lepiej jej nie dokładać moim złym samopoczuciem Dobrej nocy Z weterynarzem tak mam jak zawożę zwierzęta, bo bardziej go nie lubią niż ja . Dobranoc kociak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobra ale pamiętaj to będzie na twoją odpowiedzialność te 0 że nic A jakby sie awanturował to podam mu adres do ciebie jak to awanturował? prawie nowy retro telewizor 15 cali i taka niewdzięczność? możecie nawet przyjechać razem - ugoszczę czym chata bogata: kaszanka, flaki, ser pleśniowy, marynowane grzyby - jedz aż będziesz miała dosyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 3 godziny temu To w końcu Asiu czy Madziu. Ile tam jeszcze imion ma to cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, parabataii napisał: Idę spać, bo jak będę nie wyspana to będę zła a jutro do fryzjera pomykam, sama moja wizyta to trudne doświadczenie dla Pani fryzjerki, to lepiej jej nie dokładać moim złym samopoczuciem Dobrej nocy gryziesz? dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: To w końcu Asiu czy Madziu. Ile tam jeszcze imion ma to cos Ma wiele twarzy ale w każdej wygląda korzystnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach