250GodzinTak 1335 Napisano wtorek o 15:13 Przed chwilą, Koralgor napisał: Bo dumbo chce dla mnie dobrze Ja też chcę dobrze, chociaż ktoś znowu próbuje prowokować awantury, a ja mam wyjeppane na tego kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:13 Przed chwilą, Koralgor napisał: Tak. Wczoraj spałam 12 godzin. Jakbym nie mogła spać przez typa to byłby wyeliminowany bo ja już se nie radzę ze zrzedzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:14 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja też chcę dobrze, chociaż ktoś znowu próbuje prowokować awantury, a ja mam wyjeppane na tego kogoś. Nigdy nie byłaś dla mnie niemiła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano wtorek o 15:15 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tak. Wczoraj spałam 12 godzin. Szczęściara Daj tego trochę. Ja dziś o 3.30 wstałam. Ponad 20 tysięcy kroków zrobiłam(tak pokazuje smartwatch) i dzień jeszcze się nie skończył dla mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:15 Ale mamy wolność wspaniała a ona cały czas harówa żeby być cool i seksi nigdy nie można obwisnac jak flak i cieszyć się życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:15 1 minutę temu, szmul napisał: Jakbym nie mogła spać przez typa to byłby wyeliminowany bo ja już se nie radzę ze zrzedzeniem Masz silną wolę. Ja to nieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano wtorek o 15:16 2 minuty temu, Koralgor napisał: Nigdy nie byłaś dla mnie niemiła. Wiem i pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:16 I ci typ jojczy o sex to nie możesz go maczeta sieknac tylko słuchac zrzedzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:17 1 minutę temu, Koralgor napisał: Masz silną wolę. Ja to nieee Co to jest silna wola To realizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:18 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szczęściara Daj tego trochę. Ja dziś o 3.30 wstałam. Ponad 20 tysięcy kroków zrobiłam(tak pokazuje smartwatch) i dzień jeszcze się nie skończył dla mnie To z dzisiejszej nocy możesz mi ukraść ze trzy. 3.30 to strasznie wcześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:19 Wartościowanie przez facetów to nigdy nie ma końca bo oni są nienasyceni i to jest harówa całe życie Lepiej nie mieć typa w ogóle i nie pracować 24 na 7 żeby być hot masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:22 Chyba bym se zioło zapaliła życie jest trudne wiecznie kij w dupie trzeba mieć i co ludzie powiedzą ojezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:22 2 minuty temu, szmul napisał: Wartościowanie przez facetów to nigdy nie ma końca bo oni są nienasyceni i to jest harówa całe życie Lepiej nie mieć typa w ogóle i nie pracować 24 na 7 żeby być hot masakra To prawda. Sama sobie otwieram sloiki i wnosze walizke. Innym kobietem tez wnosze albo wsadzam w pociagu wysoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:23 Przed chwilą, szmul napisał: Chyba bym se zioło zapaliła życie jest trudne wiecznie kij w dupie trzeba mieć i co ludzie powiedzą ojezu Bym poszła z tobą na piwo. Albo wódkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:24 Lubię Madzie i Dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:26 Ja bym chyba się zgodziła na drugą babę żebym se mogła pospać no naprawdę Nie umiem w facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:27 Dobrze że nigdy nie będę w związku już mie tak wszyscy obili po głowie że nawet nie potrzebuje tylko bym se ziółko popaliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wtorek o 15:27 Przed chwilą, szmul napisał: Ja bym chyba się zgodziła na drugą babę żebym se mogła pospać no naprawdę Nie umiem w facetów faceci są prości jak głodny to zły jak nie tentego to smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano wtorek o 15:30 5 minut temu, Koralgor napisał: Lubię Madzie i Dumbo. Dziękuję i wzajemnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:31 (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: faceci są prości jak głodny to zły jak nie tentego to smutny Chyba ich nie lubię bo wieczne unizanie baby oesu nigdy nie dosięgnę żadnego szkoda se dopy zawracać wypalilam się dyrygowaniem instruowaniem pomiataniem i w ogóle nigdy nie będziesz wystarczające a whatever chûj mnie to obchodzi w takim razie mi też się nie chce Edytowano wtorek o 15:31 przez szmul 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano wtorek o 15:31 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak nie tentego to smutny Raczej sfrustrowany i w rezultacie też zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:32 Poetka po leżaku została homo ja asem chyba zawsze byłam będę konserwowac energię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:33 1 minutę temu, szmul napisał: Chyba ich nie lubię bo wieczne unizanie baby oesu nigdy nie dosięgnę żadnego szkoda se dopy zawracać wypalilam się dyrygowaniem instruowaniem pomiataniem i w ogóle nigdy nie będziesz wystarczające a whatever chûj mnie to obchodzi w takim razie mi też się nie chce Niech im sie zachce i oni niech robia co ty chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:33 Przed chwilą, Koralgor napisał: Niech im sie zachce i oni niech robia co ty chcesz Nic niech nie robią Straciłam chęci globalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:34 To akurat ja wy się możecie łudzić nikomu nie bronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:35 1 minutę temu, szmul napisał: Nic niech nie robią Straciłam chęci globalnie Po co komu chlopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:35 Miałam rację rzycie to ciężka nieustanna harówa orgazm to tylko mała część tego i bez sensu się jarać tym i lubić jak koń owies jak masz palec i 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano wtorek o 15:36 1 minutę temu, szmul napisał: To akurat ja wy się możecie łudzić nikomu nie bronie już mnie tak zniechęciłaś do facetów, że nawet mi przez myśl nie przejdzie się z jakimś związać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano wtorek o 15:36 43 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Spoko, aż tak mnie to nie interesuje. No mnie też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:36 Zero chlopow jak w seksmisji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach