szmul 29 Napisano wtorek o 15:37 (edytowany) 2 minuty temu, Koralgor napisał: Po co komu chlopy Póki place podatki to mnie nie wsadza do burdelu a za stara jestem na ofiarę pe dofila żebym ich nie wkorwiala że jestem nieprzydatna dla męskich jaj Edytowano wtorek o 15:37 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:38 Chłopy są fajne z daleka lub bliska ale na chwilę. Oczywiście istnieją kobieta które bez nich żyć nie mogą ale to już kwestia dla jakiegoś specjalisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:38 Macie być przydatne dla męskich jaj wy koorwy i szlory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 15:38 4 minuty temu, szmul napisał: Nic niech nie robią Straciłam chęci globalnie 2 minuty temu, Koralgor napisał: Po co komu chlopy 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: No mnie też nie powtarzajcie za mną: Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną, Nienawidzieć ród męski, nigdy nie być żoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:40 Ja tam nie czuje żadnej presji na bycie z kimś a jeśli jestem to znaczy że akurat chce a nie ze muszę. To wy się wiecznie nakrecacie na penta jak psychiczne. Jeśli macie powyżej 30 to bym się już martwiła natomiast poniżej to można jeszcze mieć pjerdolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:40 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: powtarzajcie za mną: Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną, Nienawidzieć ród męski, nigdy nie być żoną. Ja nie muszę mieć świadków do przysięgania bo jak czegoś nie chce to nie robię i mnie nic nie zmusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1321 Napisano wtorek o 15:40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:40 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: powtarzajcie za mną: Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną, Nienawidzieć ród męski, nigdy nie być żoną. Ja nie nienawidzę tylko widzę naturę rzeczywistości i że nie ma tam dla mnie miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:41 Predzej babie dam moja karte i niech idzie na zakupy. Chlopu dasz to kupi kole, cipsy jakies. A baba chlep kupi albo bulki i jakies warzywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:41 Ja się nie nakręcam tylko jestem wrażliwa na tresurę mająca na celu zrobić ze mnie tutkę dla systemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:42 4 minuty temu, szmul napisał: Macie być przydatne dla męskich jaj wy koorwy i szlory Nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:43 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: powtarzajcie za mną: Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną, Nienawidzieć ród męski, nigdy nie być żoną. A jak za pozno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 15:43 czyli ze ślubów panieńskich nici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:44 Ty masz chyba jakaś paranoje prześladowcza bo nikogo nie interesujesz jako zwierze do prześladowania. A nawet jeśli ktoś ma takie zakusy to dajesz kopa w potylice a nie sie wymigujesz wrazliwosciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:45 3 minuty temu, szmul napisał: Ja się nie nakręcam tylko jestem wrażliwa na tresurę mająca na celu zrobić ze mnie tutkę dla systemu Slyszysz jak mamy ponizej 30 to mozemy byc pie/rdolniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:46 O matko taki mam system że mi się nie chce kopac jak mam niski cukier i mądrego tekstu też nie mam diluj z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:46 Przed chwilą, Koralgor napisał: Slyszysz jak mamy ponizej 30 to mozemy byc pie/rdolniete Ja mam powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:47 W każdym wieku są pjerdolnieci ludzie jak ci się nie podobajom to omijasz bo to nie jest niesamowite zjawisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:47 1 minutę temu, szmul napisał: O matko taki mam system że mi się nie chce kopac jak mam niski cukier i mądrego tekstu też nie mam diluj z tym Poetka też była chora śmiertelnie a nadal o męskich jajach belkocze udając malolatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 15:47 1 minutę temu, szmul napisał: Ja mam powyżej To sie wygumkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:48 Czasami się nie da ominąć i pjerdolniety musi odejść sam jak barbara z sanatorini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:49 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli ze ślubów panieńskich nici My wiemy co ty cytujesz. Nie jesteśmy takie tępe na jakie wygladamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:49 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Poetka też była chora śmiertelnie a nadal o męskich jajach belkocze udając malolatke Ja tam nie jestem chora ale srram już w to społeczeństwo polskie nikomu nic winna nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:50 Przed chwilą, szmul napisał: Ja tam nie jestem chora ale srram już w to społeczeństwo polskie nikomu nic winna nie jestem A na jakie niesråsa skoro inne idealizujesz? Gubisz się perełko już sama w tym odbycie przemyślen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:51 Przed chwilą, JajâWywalone napisał: A na jakie niesråsa skoro inne idealizujesz? Gubisz się perełko już sama w tym odbycie przemyślen Jakie idealizujesz a skąd wiesz czy szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:52 Miłym jesteś o tyle żeby dali ci żyć nie nadepnąć na gucz pochve czy fifflaka znaczy ego a może se wypjerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:52 Przed chwilą, szmul napisał: Jakie idealizujesz a skąd wiesz czy szczerze Nie trybisz szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 15:52 Śniła mi się jakaś willa w Sopocie i impreza była tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 15:53 Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Nie trybisz szlora Omijam najeżone pochvy i fjuty atakujące kwasem na dany moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano wtorek o 15:53 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli ze ślubów panieńskich nici A kto by nas miział po plecach? Kto by znosił dąsy i fochy? Kto by sypał płatki róż pod nogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach