szmul 29 Napisano wtorek o 16:22 Ciekawe jak taki pasztet smakuje z soczewicy z czyjejś piczy nie czuje jak rymuje wciągam chûje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 16:22 O lepiej mi dzięki forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano wtorek o 16:22 Na co dzień fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 16:25 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bardzo dużo ludzi było, więc poznałabyś z kim pracuje na codzień, a jedzenia było dla wojska, gdzie kucharką jest Ukrainka, z którą bardzo się lubimy 🩵 Fajni są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 16:26 Ładne szklane jaja galaretki widziałam no salowa nie zrobiłabyś komuś laski z połyskiem żeby to zjeść kurde nie znajdę teraz ale szlora byś to jajo całe obslinila lepiej niż swojego Mietka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 16:34 Zjadłam 250 ml oliwy w dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 16:39 Niektorzy tutaj sa tak fajni jak olej z czarnuszki w smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 16:41 (edytowany) Jak to smakuje ten olej A czemu tak ludziom dûpy lizesz i z każdym chcesz się przyjaźnić ja się nie polecam w ogóle leżak jest okej bo się nie trzeba starać on każdy stolec wciągnie ale z ludźmi normalnymi trudno gadać i się nie zmeczyc Edytowano wtorek o 16:41 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 16:50 Ej a czemu te prezesiki dyrektorzy tacy powazani są jak to są leszcze na liscia często z autyzmem a zwykly pracuś to przy nich boss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano wtorek o 16:53 Czemu wy szlory wszystkie jakieś niebinarnie binarne aseksualistyczne z pomieszanom tożsamościom plciowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano wtorek o 16:53 57 minut temu, JajâWywalone napisał: No nie żyje od 20 lat prawie i co ma wspólnego z mojo willa ze snu. I śniły mi się czipsy na schodach rozsypane Wyobrażam sobie jak cię obsypuję czipsami zamiast płatków róż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 64 Napisano wtorek o 16:54 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Wyobrażam sobie jak cię obsypuję czipsami zamiast płatków róż. A potem ja się schylam i mnie łupie w krzyżu. Nie no nie może tak byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano wtorek o 16:54 11 minut temu, szmul napisał: Jak to smakuje ten olej A czemu tak ludziom dûpy lizesz i z każdym chcesz się przyjaźnić ja się nie polecam w ogóle leżak jest okej bo się nie trzeba starać on każdy stolec wciągnie ale z ludźmi normalnymi trudno gadać i się nie zmeczyc Olej z czarnuszki smakuje jak go/wno. Przyjaznie sie tylko z fajnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach