Dangerous 23 Napisano 18 godzin temu … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 23 Napisano 17 godzin temu Nigdy nie będę taka, jak chcesz. Lovelife. Chłodny wieczór… i tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 56 Napisano 17 godzin temu Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 54 Napisano 17 godzin temu Tam jedenaście moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 105 Napisano 3 godziny temu 14 godzin temu, Dangerous napisał: … Był taki film z Natalii Portman o tym tytul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Był taki film z Natalii Portman o tym tytul. Faktycznie. Nawet oglądałam. O dziewczynie w ciąży która żyła jakiś czas potajemnie w Wallmarcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 105 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Faktycznie. Nawet oglądałam. O dziewczynie w ciąży która żyła jakiś czas potajemnie w Wallmarcie. Podobał mi się wiele lat temu, ale teraz nie wiem czy efekt byłby ten sam. Coś mi się kojarzy, że mocno cukierkowy jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Podobał mi się wiele lat temu, ale teraz nie wiem czy efekt byłby ten sam. Coś mi się kojarzy, że mocno cukierkowy jest. Dalszej części już nie pamiętam. Ale pewnie był happy end, jak w większości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach