murb 671 Napisano 11 godzin temu musi mieć jakiś związek z pełnia księżyca. Jeśli ktoś chce mi zablokować skrzynkę to oznajmiam, że nie musi gdyż jest ona zablokowana na amen. A jeśli ktoś chce coś do mnie napisać na priva to niech porzuci nadzieję bo niestety na skutek blokady, nie dostanę się do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 161 Napisano 11 godzin temu Pełni bym do tego nie mieszał, bo bez pełni jest to samo. A skrzynkę najlepiej wyłączyć i jest spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 671 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Pełni bym do tego nie mieszał, bo bez pełni jest to samo. A skrzynkę najlepiej wyłączyć i jest spokój. Nie muszę wyłączać bo ktoś dba o to, żeby była skutecznie i permanentnie zablokowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 161 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, murb napisał: Nie muszę wyłączać bo ktoś dba o to, żeby była skutecznie i permanentnie zablokowana. Znam ten ból, bo miałem to samo z tym że codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 671 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Get Оut napisał: Znam ten ból, bo miałem to samo z tym że codziennie. Specjalnie mnie to nie boli. Raczej śmieszy, że ktoś z takim m zaangażowaniem zajmuje się blokowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 10 godzin temu Skrzynkę niby da się odblokować, ale ostatnim razem miałam z tym problem... próbowałam na tel i komputerze i nic. Teraz nie wiem, nie chcę mi się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 671 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Skrzynkę niby da się odblokować, ale ostatnim razem miałam z tym problem... próbowałam na tel i komputerze i nic. Teraz nie wiem, nie chcę mi się... I tak natychmiast zostanie zablokowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: I tak natychmiast zostanie zablokowana. Długo nie będzie trzeba czekać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 671 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, yeya napisał: Długo nie będzie trzeba czekać... To taki koloryt Kafeterii - blokowanie skrzynek i tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, murb napisał: To taki koloryt Kafeterii - blokowanie skrzynek i tematów. Tak, co do skrzynki to... załóż drugie konto które bloker nie zauważy i możesz tak pisać. Uciekam, pa : ) Edytowano 9 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 161 Napisano 9 godzin temu 40 minut temu, murb napisał: Specjalnie mnie to nie boli. Raczej śmieszy, że ktoś z takim m zaangażowaniem zajmuje się blokowaniem. Mnie też już nie boli, ale jestem pod wrażeniem że komuś sie chce tak angażować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach