darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Smacznego jajka i żeby było wam mokro xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Fujjj to obrzydliwe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Fujjj to obrzydliwe. Dla mnie wprost przeciwnie. ALE DOBRZE ŻE JESTEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu No, na chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu A Moon przychodzi jeszcze na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, darkromance napisał: A Moon przychodzi jeszcze na kafe? Tak, ale mało. Może w końcu też wyszedł z przegrywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: No, na chwilę. Szkoda że na chwilę bo z tymi zje.bami co tu zostały nie ma o czym pisać A Tobą zawsze były fajne tematy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu On nigdy nie przegrywał dużo na kafe, a właściwie najczęściej wtedy gdy sobie zrobił wieczór z winem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 10 godzin temu Dëbilka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Kolega się na mnie obraził i trochę się nudzę, dlatego tu wpadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Kolega się na mnie obraził i trochę się nudzę, dlatego tu wpadłam. A co nie chciałaś mu dać przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, darkromance napisał: On nigdy nie przegrywał dużo na kafe, a właściwie najczęściej wtedy gdy sobie zrobił wieczór z winem Dumbo pisała, że Moon idzie do więzienia, a obecnie pisze na nicku KONIU gdzie są screeny i blokuje tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Dangerous napisał: Dëbilka. GINA TY STARA PIJACZKO WYPIERDALAJ STĄD i zabierz łysą Edytowano 10 godzin temu przez Brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Brzydki napisał: A co nie chciałaś mu dać przyjemności Nie, o jakieś bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dumbo pisała, że Moon idzie do więzienia, a obecnie pisze na nicku KONIU gdzie są screeny i blokuje tematy. Moon nigdy nie blokował tematów. Kiedyś nawet mnie upominał bym tego nie robiła i w końcu zmądrzałam xD A za co do więzienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, darkromance napisał: Smacznego jajka i żeby było wam mokro xD Dobrze że ty masz mokro calutki rok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Dangerous napisał: Dëbilka. Czemu ją tak nazywasz? Też blokuje forum ze szczerbatym. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, darkromance napisał: Moon nigdy nie blokował tematów. Kiedyś nawet mnie upominał bym tego nie robiła i w końcu zmądrzałam xD A za co do więzienia? Blokuje i ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Brzydki napisał: GINA TY STARA PIJACZKO WYPIERDALAJ STĄD i zabierz łysą Zgloszone i screeny do Nimfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Brzydki napisał: Szkoda że na chwilę bo z tymi zje.bami co tu zostały nie ma o czym pisać A Tobą zawsze były fajne tematy Ty simpeuszu żałosny xD 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dumbo pisała, że Moon idzie do więzienia, a obecnie pisze na nicku KONIU gdzie są screeny i blokuje tematy. Munek cały czas troluje na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Blokuje i ty też Ja już pół roku na pewno nic nie zablokowałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, darkromance napisał: Ja już pół roku na pewno nic nie zablokowałam. Bicu, Byczy, Pravik, Widmo, Leżak, ty i Filip to są blokerzy forum. No i Moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu ją tak nazywasz? Też blokuje forum ze szczerbatym. Haha. Nazywam rzeczy po imieniu. Między innymi właśnie za to. Skończyło się babci sranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 151 Napisano 10 godzin temu Ehhhh idę stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Nazywam rzeczy po imieniu. Między innymi właśnie za to. Skończyło się babci sranie. Znowu najeeebana jesteś? Ty kur.wo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Nazywam rzeczy po imieniu. Między innymi właśnie za to. Skończyło się babci sranie. Scerbaty bez zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Ty simpeuszu żałosny xD Nie jestem tobą knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, darkromance napisał: Ehhhh idę stąd. KOCHAMY CIĘ PAMIĘTAJ O TYM Edytowano 10 godzin temu przez Brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, darkromance napisał: Ja już pół roku na pewno nic nie zablokowałam. To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Brzydki napisał: Znowu najeeebana jesteś? Ty kur.wo Gdybym wyglądała jak ty, to bym zamknęła się w ziemiance i wychodziła tylko o zmroku w kapturze. Łysiejąca, szczerbata kanalio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach