karmazynowy przyplyw 72 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, darkromance napisał: On nigdy nie przegrywał dużo na kafe, a właściwie najczęściej wtedy gdy sobie zrobił wieczór z winem Z czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, darkromance napisał: Ehhhh idę stąd. Tylko nie zablokuj ze szczerbatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Gdybym wyglądała jak ty, to bym zamknęła się w ziemiance i wychodziła tylko o zmroku w kapturze. Łysiejąca, szczerbata kanalio. Najlepiej założyć worek po ziemniakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Gdybym wyglądała jak ty, to bym zamknęła się w ziemiance i wychodziła tylko o zmroku w kapturze. Łysiejąca, szczerbata kanalio. BYŁO TWOJE ZDJĘCIE I WYGLĄDASZ GORZEJ. NA POZIOMIE MAGDY SALOWEJ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 4 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bicu, Byczy, Pravik, Widmo, Leżak, ty i Filip to są blokerzy forum. No i Moon. Łysa ja nie mam czasu na blokowanie ale jak będziesz niegrzeczna to ci zepsuje JavaScript i se nie popiszesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Najlepiej założyć worek po ziemniakach Mógłby postarać się o protezę częściową na NFZ, przykleiłby Coregą, ale po co. Lepiej ludzi straszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Brzydki napisał: BYŁO TWOJE ZDJĘCIE I WYGLĄDASZ GORZEJ. NA POZIOMIE MAGDY SALOWEJ Pogadamy jak ty wyglądasz? Podobno jesteś 7/10,bo tak Nimfa ci pisała, a od hejtowania kobiet rozumu mieć nie będziesz. Jesteś koszmarem tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Mógłby postarać się o protezę częściową na NFZ, przykleiłby Coregą, ale po co. Lepiej ludzi straszyć. Co dwa lata się należy Kiedyś byłam u dentysty i w recepcji pani mówiła dziadziusiowi, że na NFZ za darmo mu zrobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Łysa ja nie mam czasu na blokowanie ale jak będziesz niegrzeczna to ci zepsuje JavaScript i se nie popiszesz Nie zależy mi na tym, bo to tylko świadczy kim jesteś parówo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co dwa lata się należy Kiedyś byłam u dentysty i w recepcji pani mówiła dziadziusiowi, że na NFZ za darmo mu zrobią. Hokus-pokus, czary-mary, pravik będzie poskładany. Padło na niego, bo kozaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co dwa lata się należy Kiedyś byłam u dentysty i w recepcji pani mówiła dziadziusiowi, że na NFZ za darmo mu zrobią. Niech zgadnę. To ty byłaś tym dziadziusiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dangerous napisał: Hokus-pokus, czary-mary, pravik będzie poskładany. Padło na niego, bo kozaczy. Za to co pisałaś o Nimfie i Klaudia będziesz tu tyrana dożywotnio Edytowano 9 godzin temu przez Brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Hokus-pokus, czary-mary, pravik będzie poskładany. Padło na niego, bo kozaczy. Jazda ze szczerbatym od kosza Dino.. Wiesz, że to dziewczyna Kotarby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Brzydki napisał: Za to co pisałaś o Nimfie i Klaudia będziesz tu tyrana dożywotnio A ...ælaj. Będę pisać, co mi się żywnie podoba, a taka zaburzona łajza jak ty nie będzie mi grozić. Umyj włosy o ile masz jeszcze co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Brzydki napisał: Niech zgadnę. To ty byłaś tym dziadziusiem Stać mnie na prywatną opiekę stomatologiczną. A na co ciebie stać Linux? Nawet pod internet sąsiada się podpiąłeś, a czym mu zapłacisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jazda ze szczerbatym od kosza Dino.. Wiesz, że to dziewczyna Kotarby? Bardzo skomplikowana ta ich zażyłość. Nietypowa relacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano 9 godzin temu Po co tak oszukiwać że się wyjeżdża? To ma na celu umówienie że jesteś lepsza od kafe patoli czyli nas? Jaki to ma sens skoro spędzasz z nami cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki 9 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Dangerous napisał: A ...ælaj. Będę pisać, co mi się żywnie podoba, a taka zaburzona łajza jak ty nie będzie mi grozić. Umyj włosy o ile masz jeszcze co. A ty umyj duuupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Dangerous napisał: Bardzo skomplikowana ta ich zażyłość. Nietypowa relacja. Hejtował Kotarbe, a ten się wkurzył i chłop o wzroście 150 cm w białych adidasach pojechał na wieś do Łyszkowic i hejty się skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 9 godzin temu Cześć Klaudia! Miło, że wpadłaś! Ja tutaj już coraz rzadziej siedzę, bo nie ma dla kogo, wszyscy mi się znudzili. Do tego gram sobie w grę Runescape, poznałem fajne koleżanki z Holandii i dołączyłem do niezłego klanu, w którym grają nieźli weterani! Jak chcesz to możesz pograć, ze mną, ale wątpie, że Cię wciągnie, bo to dość czasochłonna gierka, haha ;P. Ja sobie w Polsce chodzę nad wodę oglądać do lasu piękne zachody słońca. Myślałem dzisiaj o Tobie i o Moonie też, gdy siedziałem sobie nad wodą. Fainie, że wpadłaś! Tobie również wesołych świąt kochana, i zdrowia życzè ;). Wszystkiego najlepszego w te święta wielkanocne, piękna kochama Klaudio xD Filip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Hejtował Kotarbe, a ten się wkurzył i chłop o wzroście 150 cm w białych adidasach pojechał na wieś do Łyszkowic i hejty się skończyły Love story jakich mało. O nie, zobacz kto przylazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 9 godzin temu Fajnie miało być, a nie fainie. Dobra spadam stąd. Wszystkiego dobrego Klaudio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 8 godzin temu 52 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Hejtował Kotarbe, a ten się wkurzył i chłop o wzroście 150 cm w białych adidasach pojechał na wieś do Łyszkowic i hejty się skończyły Już chłopak majteczek zablokował, albo Sratuszczak przez to, że każdy go olał. No cóż. Rzuciły się łajzy ale raz dwa da się poskładać. Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Już chłopak majteczek zablokował, albo Sratuszczak przez to, że każdy go olał. No cóż. Rzuciły się łajzy ale raz dwa da się poskładać. Hihi Dziś jest dzień prawdy. Skoro ktoś może się wozić po innych i wyzywać od dzifek, to czemu ja mam udawać, że nic się nie dzieje. Za każdym razem będzie fryco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziś jest dzień prawdy. Skoro ktoś może się wozić po innych i wyzywać od dzifek, to czemu ja mam udawać, że nic się nie dzieje. Za każdym razem będzie fryco Uwielbiam te nasze dni prawdy. To takie guilty pleasure. 🩵🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Dangerous napisał: Uwielbiam te nasze dni prawdy. To takie guilty pleasure. 🩵🩷 Ale tylko dziś jest dzień prawdy przy moich chorych zatokach. Jutro odpuszczę Edytowano 8 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano 8 godzin temu Blablabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale tylko dziś jest dzień prawdy przy moich chorych zatokach. Jutro odpuszczę Ja z mokrymi włosami wyszłam na werandę, mam nadzieję, że mnie nie przewiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale tylko dziś jest dzień prawdy przy moich chorych zatokach. Jutro odpuszczę Kooorwa nareszcie ja siora z litości na chwilę stąd zabierze na wielkanoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 15 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, darkromance napisał: Fujjj to obrzydliwe. wstydzisz sie wlasnej fizjologi ? klaudiuszku ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach