Viavia 7 Napisano 16 godzin temu Trochę się stresuję, bo to mój pierwszy post tutaj… Z pozoru jestem spokojna, ale mam też swoją bardziej odważną stronę Lubię bliskość, flirt i tę wyjątkową chemię między dwojgiem ludzi Czasem wystarczy rozmowa… a czasem coś więcej, jeśli dobrze się rozumiemy Szukam kogoś, kto potrafi być jednocześnie miły i trochę niegrzeczny Odezwiesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 40 Napisano 16 godzin temu Zawartość:453 posty. Rejestracja w 2024 roku. Postaraj się troszkę bardziej, bo nawet to minimum ci słabo wychodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 7 Napisano 16 godzin temu Kiedyś pisałam z pewnym chłopakiem był naprawdę bardzo sympatyczny i między nami była fajna chemia. Często pisaliśmy długo w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 16 godzin temu Czy tym chlopakiem byl albert einstein? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 99 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Kiedyś pisałam z pewnym chłopakiem był naprawdę bardzo sympatyczny i między nami była fajna chemia. Często pisaliśmy długo w nocy. Kto wie, może znowu Ci się poszczęści. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Koralgor napisał: Czy tym chlopakiem byl albert einstein? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach