Dangerous 50 Napisano sobota o 21:56 Super gra. „The Ants” Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano sobota o 22:06 Ja z mrówkami dziś od rana walczę w kuchni i łazience, zmasowany atak przypuściły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano sobota o 22:09 3 minuty temu, parabataii napisał: Ja z mrówkami dziś od rana walczę w kuchni i łazience, zmasowany atak przypuściły przemów im do słuchu mrówkofonem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano sobota o 22:26 16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przemów im do słuchu mrówkofonem Próbowałam, chyba są głuche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano sobota o 22:54 27 minut temu, parabataii napisał: Próbowałam, chyba są głuche w domu nigdy mrówek nie miałem ale na podjeździe to mrówkofon zawsze daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano sobota o 22:58 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w domu nigdy mrówek nie miałem ale na podjeździe to mrówkofon zawsze daje radę A mam taki środek, zapryskaliśmy raz i znowu wylazły. Ale teraz dostały większą dawkę, może się wyniosą. Oby. Nie chciałabym z żarcia mrówek wyciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 281 Napisano sobota o 23:19 (edytowany) Nie o grze, ale na temat mrówek... czasem w ogrodach tam gdzie mszycę żerują i mrówek też bywa sporo bo żyją z nimi w pełnej symbiozie... mszycę produkują coś czym mrówki się żywią w zamian otrzymują od nich stałą opiekę... ochronę : ) Edytowano sobota o 23:19 przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano sobota o 23:23 23 minuty temu, parabataii napisał: A mam taki środek, zapryskaliśmy raz i znowu wylazły. Ale teraz dostały większą dawkę, może się wyniosą. Oby. Nie chciałabym z żarcia mrówek wyciągać. mrówkofon to takie granulki posypujesz - mrówki zanoszą to do gniazda i kaput ale przy jedzeniu to bym tego nie stosował chyba zostaje Ci odciąć je od pożywienia - popakować wszystko szczelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano sobota o 23:32 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mrówkofon to takie granulki posypujesz - mrówki zanoszą to do gniazda i kaput ale przy jedzeniu to bym tego nie stosował chyba zostaje Ci odciąć je od pożywienia - popakować wszystko szczelnie Myśmy kiedyś stosowali te granulki ale nie zadziałały. Ja mam kota, to też nie mogę ryzykować że przypadkiem coś zeżre. Byłam przed chwilą w kuchni i po drugim ataku na razie nie wylazły wiec jest nadzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 281 Napisano niedziela o 00:07 31 minut temu, parabataii napisał: Myśmy kiedyś stosowali te granulki ale nie zadziałały. Ja mam kota, to też nie mogę ryzykować że przypadkiem coś zeżre. Byłam przed chwilą w kuchni i po drugim ataku na razie nie wylazły wiec jest nadzieja. Mogę napisać coś... Moja babcia używała zwykłej soli kuchennej która na mrówki działa jak killer... przy okazji też dla roślinności i betonu. Sypała na betonowe schody na których pojawiła się kolonia mrówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 56 Napisano niedziela o 00:12 Mam sentyment do gry bugs life ps1 w sony center była odpalona na arcade stiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano niedziela o 07:04 6 godzin temu, yeya napisał: Mogę napisać coś... Moja babcia używała zwykłej soli kuchennej która na mrówki działa jak killer... przy okazji też dla roślinności i betonu. Sypała na betonowe schody na których pojawiła się kolonia mrówek. O tym nie słyszałam. Dzięki. Jak problem będzie trwał to i tego spróbuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach