Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 20 godzin temu a wy ile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 20 godzin temu ok 800 kcal spalone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 28 Napisano 20 godzin temu za kare za grzechu baba ci droge krzyzowa zrobila ? ja nic ale tydzien temu zrobilem 19km chyba lazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 20 godzin temu no co ty lubię chodzić przecież ładna pogoda była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: no co ty lubię chodzić przecież ładna pogoda była lubisz lazic bez celu jak baba ? ty na pewno nie jestes gejem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 19 godzin temu Noooo jakieś 100 m. Nie oddalaliśmy się spod domu, bo nadciągały groźne chmury. Dzieciaka mi prawie zdmuchnęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, libedovski napisał: lubisz lazic bez celu jak baba ? ty na pewno nie jestes gejem ? nie pyskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 238 Napisano 19 godzin temu 11 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a wy ile ? Ja dzisiaj tylko 7 km za to jurto planuje dłużej pochodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 19 godzin temu czeba chodzić co najmniej 10 k krokòw dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: nie pyskuj nie pozbawiaj go nadziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 238 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: czeba chodzić co najmniej 10 k krokòw dziennie Pewnie ze tak libed jest gupi i się nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 19 godzin temu 15 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a wy ile ? piechotą prawie nic ale pogoda nie rozpieszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 12 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Pewnie ze tak libed jest gupi i się nie zna. wg libeda każdy kto nie ma włosòw na plecach to gej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: piechotą prawie nic ale pogoda nie rozpieszcza W którą stronę by się dziś nie szło to zawsze jest pod wiatr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 67 Napisano 19 godzin temu Dziś dùpa wieziona była wyebane jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: W którą stronę by się dziś nie szło to zawsze jest pod wiatr. i jeszcze był deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: W którą stronę by się nie szło, to marzę o Twych stópkach, piękna. Dobrze jest mieć marzenia. To uskrzydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 238 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: wg libeda każdy kto nie ma włosòw na plecach to gej Haha bo jak libed czegoś nie lubi, to to jest gejowskie albo babskie, a jak lubi, to nagle staje się męskie niedługo stworzy własny certyfikat męskości: spacer gejowski, za to siedzenie przy kompie to pewnie szczyt testosteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i jeszcze był deszcz I mnie tylko piaskiem waliło po ochach. Strach z domu wychodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 46 Napisano 19 godzin temu 1300 kroków. To sporo jak na mój stan zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 46 Napisano 19 godzin temu Zgłaszamy oblecha stópkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Fajne masz stópki, kochana? Okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Okropne. pazy jak u krogulca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Zgłaszamy oblecha stópkowego. To on blokuje tematy, a taki spokój był, ja go tutaj nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Nie lubisz swoich stópek? Akurat je uwielbiam i dlatego zachowuje je tylko dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Nie lubisz swoich stópek? Męskie stopy rajcują cię? Bo chyba koledzy geje jakieś stopy mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pazy jak u krogulca W sam raz żeby szarpać użytkowników forum tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 92 Napisano 19 godzin temu Ja dzisiaj krążyłem między stołem z jedzeniem, lodówką, toaletą, łóżkiem i całkiem możliwe, że też zrobiłem 12 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Dangerous napisał: 1300 kroków. To sporo jak na mój stan zdrowia. Jak się czujesz, bo dawno nie pytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach