Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień Test test i miga dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień Proszę nie kasować. Raz mig a raz spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień Muszę do tego dojść, może całą historię wyczyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 6 Kwiecień Wszystko w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko w porządku? Jeszcze nie wiem.Zobaczymy jak na laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 65 Napisano 6 Kwiecień 5 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko w porządku? Spać idziesz? ja jakieś filmidło obejrzę jeszcze. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień Rym cym miałeś rację, chodzi jednak o przeglądarkę.Jestem na innej i nic mi nie miga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 6 Kwiecień Byłam na chrome dev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wtorek o 10:59 Temat do testowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano wtorek o 11:00 Test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano wtorek o 11:00 Nic nie miga koleżanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wtorek o 11:09 Mi na tej chrome miga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wtorek o 11:09 8 minut temu, Koralgor napisał: Nic nie miga koleżanko A Ty kto jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wtorek o 11:09 Ciekawe czy wkleja yt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wtorek o 11:14 Wklejanie też utrudnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano czwartek o 14:56 Ciekawe jak teraz Raz miga raz nie miga Raz miga raz nie. Sorki za glupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano czwartek o 14:57 kuxwa no nie wiem,co z tą przeglądarką Tyle czasy była w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano czwartek o 14:59 Z innej, tu już jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano czwartek o 15:02 (edytowany) Yt Edytowano czwartek o 15:03 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 137 Napisano czwartek o 15:09 Imprezka była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano czwartek o 15:21 Dobre sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach