Koralgor 113 Napisano 14 godzin temu Jak zaakceptowal ze jestes policjantka pracujaca na ochronie w kerfurze i masz buty rozmiar 45 to juz jestescie sobie przeznaczeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Jak ty znajdziesz to uwierze Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Laski nikt mi nie robi. Nie pasuje tam są drzwi i wychodze do widzenia. Widzę że ty zyjesz dla akceptacji przez chlopobabe czy tam odwrotnie a ja mam wywalone jaja i swój świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Laski nikt mi nie robi. Nie pasuje tam są drzwi i wychodze do widzenia. Widzę że ty zyjesz dla akceptacji przez chlopobabe czy tam odwrotnie a ja mam wywalone jaja i swój świat No ale meza masz wiec nie stajesz okrakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No ale meza masz wiec nie stajesz okrakiem Huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Huh? No do zasad tradycji i takich tam wiec nie tak calkiem wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No do zasad tradycji i takich tam wiec nie tak calkiem wywalone jaja Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: Laski nikt mi nie robi. Nie pasuje tam są drzwi i wychodze do widzenia. Widzę że ty zyjesz dla akceptacji przez chlopobabe czy tam odwrotnie a ja mam wywalone jaja i swój świat Mi tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 14 godzin temu 42 minuty temu, mk777 napisał: Jak Wiedźmin Wiedźmin Ortograficzny Fiu, fiu. Znaczy, że włosy masz Jak żem cię zobaczyła, aż żem się zalogowała. Nie robiłam tego już ze dwa miesiące? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Fiu, fiu. Znaczy, że włosy masz Jak żem cię zobaczyła, aż żem się zalogowała. Nie robiłam tego już ze dwa miesiące? Alleluja Chwalmy Pana! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Fiu, fiu. Znaczy, że włosy masz Jak żem cię zobaczyła, aż żem się zalogowała. Nie robiłam tego już ze dwa miesiące? A to ty taka cwana, że nawet nie z krzaków a zza gęstego żywopłotu śledzisz kafeterię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mi tak samo Widziałeś moje pytanie? Co odpjerdala twoja ukochana na ogólnym? Wszystkie klepki na miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Alleluja Chwalmy Pana! Jakaś reakcja łańcuchowa tu zachodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Fiu, fiu. Znaczy, że włosy masz Jak żem cię zobaczyła, aż żem się zalogowała. Nie robiłam tego już ze dwa miesiące? Hej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Widziałeś moje pytanie? Co odpjerdala twoja ukochana na ogólnym? Wszystkie klepki na miejscu? Reklama. Naganiasz na ogólną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Jakaś reakcja łańcuchowa tu zachodzi. Szybką jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Reklama. Naganiasz na ogólną. Choroszczy chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A to ty taka cwana, że nawet nie z krzaków a zza gęstego żywopłotu śledzisz kafeterię. Bardzo rzadko i niechętnie. Za to często korzystam z internetu i sprawdzam tu i tam, czy coś tracę na milczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Szybką jestes szkiełkiem nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Hej. Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Bardzo rzadko i niechętnie. Za to często korzystam z internetu i sprawdzam tu i tam, czy coś tracę na milczeniu. Wręcz z obrzydzeniem Złoto obecnie w cenie. Dzisiaj tracisz sztabkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: szkiełkiem nawet Wybieram witrażowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Hej Jak się trzymasz, pamiętam, że byłaś stalą bywalczynią i nagle zniknęłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: Widziałeś moje pytanie? Co odpjerdala twoja ukochana na ogólnym? Wszystkie klepki na miejscu? Na ogólnym? Nie zaglądam w takie zakamarki kafeterii. Zdradza mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Jak się trzymasz, pamiętam, że byłaś stalą bywalczynią i nagle zniknęłaś. Koleżanek szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Koleżanek szukasz? Jaki butthurt. Z Babą znamy się nie od dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Jaki butthurt. Z Babą znamy się nie od dziś. Myślałem, że ona się z takimi nie zadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Myślałem, że ona się z takimi nie zadaje. Z takimi jak ty z pewnością nie. Spadaj koleś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Dangerous napisał: Jak się trzymasz, pamiętam, że byłaś stalą bywalczynią i nagle zniknęłaś. Wcale nie tak nagle i nie pierwszy raz z tego forum na długo znikałam. Ja już tak mam. Niestała w uczuciach jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Z takimi jak ty z pewnością nie. Spadaj koleś. Mnie akurat lubi bez lizania dopy joł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach