murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: No ba. 🥰 Ale z nikami, poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: To nie na kolonię tylko na pielgrzymkę. Niosłam. Też bylam na wycieczce koscielnej ale bez krzyża różaniec dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: To nie ten program To nie idę. Kalekę zrobią i porzucą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: To krzyz na drogę A ty czemu nie jezdzilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: To nie idę. Kalekę zrobią i porzucą. Zgłoś się do goni programu. Tam cie naciągną za uszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Skąd! Ja nawet nie mrugam, żeby nie uronić żadnego słowa z tego forum. A stosujesz krople na suche oko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A ty czemu nie jezdzilas Bo nie uważam że w kupie sila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 244 Napisano 8 godzin temu Najbardziej żenujący program, jaki w ostatnim czasie wpadł mi w oczy to program schreiberowej nie wiem czy gdziekolwiek jest coś, co przebiłoby ten format pod względem fizycznego wręcz dyskomfortu podczas oglądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Koralgor napisał: To byl etap boomu na archiwum x wiec myslalam ze jakas chupacabra wyskoczy z krzakow Teraz mogę oglądać telewizję do rana i co? Zasypiam po 10 minutach. Edytowano 8 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Nie lubię się integrowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Koralgor napisał: Mnie na koloniach dali octu w kubeczek i mowia udaj ze pijesz. Jaaa nie wypije. I mnie wnosili potem do wody. To bylo dziecinstwo bez telefonow. Bo wy wszyscy to mieliscie telefony a ja nie Ale jakie to były telefony. Dopiero raczkowały komórki. Nie było w nich Internetu i nie spędzało się na nich tak dużo czasu. W 3 klasie jako pierwsza w klasie miałam telefon z kolorowym wyświetlaczem. A w 4 klasie Nokię 7380 który lśniał jak lusterko. 🪞 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A stosujesz krople na suche oko? Jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Ale jakie to były telefony. Dopiero raczkowały komórki. Nie było w nich Internetu i nie spędzało się na nich tak dużo czasu. W 3 klasie jako pierwsza w klasie miałam telefon z kolorowym wyświetlaczem. A w 4 klasie Nokię 7380 który lśniał jak lusterko. 🪞 Lśnił dzbanie. Gwoli gdyby ci się zachciało ponownie komuś indolencje językowa wytykac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Bo nie uważam że w kupie sila A kogos lubilas w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A kogos lubilas w ogole A co to ma do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Zgłoś się do goni programu. Tam cie naciągną za uszami Powieki niech mi naciągną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Powieki niech mi naciągną. Za 4 tysiace już se naciagniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Najbardziej żenujący program, jaki w ostatnim czasie wpadł mi w oczy to program schreiberowej nie wiem czy gdziekolwiek jest coś, co przebiłoby ten format pod względem fizycznego wręcz dyskomfortu podczas oglądania. Opowiadaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Lśnił dzbanie. Gwoli gdyby ci się zachciało ponownie komuś indolencje językowa wytykac Uderz w stół… Istnieje coś takiego jak pomyłka. Żebym twoje wszystkie miała wytykać to klawiatura by mi się przegrzała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Uderz w stół… Istnieje coś takiego jak pomyłka. Żebym twoje wszystkie miała wytykać to klawiatura by mi się przegrzała. Mhm. Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: No ja mam nadzieję Bardzo poważnie podchodzę do pitolenia na Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Ale jakie to były telefony. Dopiero raczkowały komórki. Nie było w nich Internetu i nie spędzało się na nich tak dużo czasu. W 3 klasie jako pierwsza w klasie miałam telefon z kolorowym wyświetlaczem. A w 4 klasie Nokię 7380 który lśniał jak lusterko. 🪞 Ja to w ogole internet w telefonie majac ponad 20 lat wklepalam. Nie byl mi potrzebny. Tera to juz kazdy ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, murb napisał: Tu jest prawdziwa wolność słowa! hahaha.. nie mogę o tym pisać, bo mnie kasuje utrwalając tę wolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Powieki niech mi naciągną. Na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Na co? Na moszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: A co to ma do rzeczy Moze napadalas inne dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Moze napadalas inne dzieci Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Oczywiście Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, mk777 napisał: hahaha.. nie mogę o tym pisać, bo mnie kasuje utrwalając tę wolność Napisałeś TĘ!!!! 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Chłostała słowem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach