ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Marność nad marnościami Droga do choroszczy Edytowano 12 godzin temu przez ŴywaloneJaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu O 5 rano wstaję z mej wersalki bo narobię w nachy ał ał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu Ciągle słyszę w glowie głosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu Zaraz w kosmos wypjerdoli glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 12 godzin temu Narkotyki… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu Nawet wiem od kogo. Ziemja jest mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 13 Napisano 12 godzin temu A o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 13 Napisano 12 godzin temu Iskra to pustak bez honoru myślę że jakby jej kazac pluc na fioota przez godzinę a bylo by się w jej typie to bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Iskra to pustak bez honoru myślę że jakby jej kazac pluc na fioota przez godzinę a bylo by się w jej typie to bez problemu 100 procent pod fjuta wejście jak po koksie zejscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach