szmul 44 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: A Ty dobrze znasz angielski skoro jestes tlumaczem zaprzysieglym Nieee jakimś przysięgłym to nie Zrobiłam sobie egzamin na tlumacza medycznego tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 9 godzin temu Nie trzeba tego wszędzie mieć żeby sobie tak pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 21 Napisano 9 godzin temu Hhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: Nieee jakimś przysięgłym to nie Zrobiłam sobie egzamin na tlumacza medycznego tylko Fuuuck to gorzej bo tam sa pewnie kosci i zyly i i i ten miesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Hhihi Co sie smiejesz lasico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Fuuuck to gorzej bo tam sa pewnie kosci i zyly i i i ten miesnie Spoko są godziny pracy i nie nudzisz się pierdząc w stołek tylko szybko czas ci mija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Spoko są godziny pracy i nie nudzisz się pierdząc w stołek tylko szybko czas ci mija To nie masz czasu na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: To nie masz czasu na kafe? Czasem nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu Nie chce mi się o robocie gadać kogo to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Nie chce mi się o robocie gadać kogo to obchodzi Nas. To rzadki zawód więc interesujący. Czyli nie masz problemów w kontaktach międzyludzkich jak np.leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Nas. To rzadki zawód więc interesujący. Czyli nie masz problemów w kontaktach międzyludzkich jak np.leżak. Wcale nie taki rzadki, pełno tego, bocik na bociku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: Czasem nie To zla praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Wcale nie taki rzadki, pełno tego, bocik na bociku Nawet nie wiedziałam, że taki jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To zla praca Cicho bądź. Praca ją wycisza, nie będzie cycków wołać od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Wcale nie taki rzadki, pełno tego, bocik na bociku A masz problemy w kontaktach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A masz problemy w kontaktach Jestem raczej introwertykiem więc nawet jak mam to nie jest to jakieś mega bolesne i nvm czy mi trzeba więcej przyjaciol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Cicho bądź. Praca ją wycisza, nie będzie cycków wołać od ciebie. Ale nie moze na kafe siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 140 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ale nie moze na kafe siedziec Zdrowsze jest przebieganie przez kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: nvm czy mi trzeba więcej przyjaciol A ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Zdrowsze jest przebieganie przez kafe. Trzeba sie w pelni poswiecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Trzeba sie w pelni poswiecic Nie aż tak, czasem lżej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach