VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Ładny model telewizora na tym filmie muszę se kupić kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Nawet dobry grafik i marynarz średnio pomoże jak te kobiety będą miały potrzeby większe od niego może by się jakoś dogadały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Еlciаа napisał: Ciekawe o których tych ludziach mówisz. Elka jaki będzie następny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, stal napisał: Typie mieszkałeś ze starą całe życie. Game over. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Jesteś pośmiewiskiem. Raz przegiela pale wracam do domu a tu mój kolega gimnazjum siedzi i gra na moim pc miałem wtf powiedziałem że jak mnie nie ma to niech nie wpuszcza zwłaszcza że on nie byl z daleka tylko 500m dalej mieszkal w kamienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może by się jakoś dogadały Już kolejka czeka żeby się bić o lerzaka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, szmul napisał: Elka jaki będzie następny A dumbo dużo miała znajomych i byla lubiana czy średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może by się jakoś dogadały Myślisz leżak by nie miał snu i by płakał po tygodniu że mu spać nie dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stal 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Raz przegiela pale wracam do domu a tu mój kolega gimnazjum siedzi i gra na moim pc miałem wtf powiedziałem że jak mnie nie ma to niech nie wpuszcza zwłaszcza że on nie byl z daleka tylko 500m dalej mieszkal w kamienicy No i kogo to obchodzi? Jakieś słabe historie z Podlasia 30 lat temu. 🥱Game over Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: A dumbo dużo miała znajomych i byla lubiana czy średnio Średnio ale znajomych se miałam wtapiam się w tłum bo męczą mnie ludzie i nie chce za dużo atencji raczej bliskie przyjaźnie są fajniejsze co nie trzeba udawać Greka żeby się przypodobac wolę tak od śliskich gierek towarzyskich huh Edytowano 5 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Już kolejka czeka żeby się bić o lerzaka. 1 minutę temu, stal napisał: No i kogo to obchodzi? Jakieś słabe historie z Podlasia 30 lat temu. 🥱Game over Coraz bardziej nie chciałem znajomych chyba na 27 pogonilem ostatniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Średnio ale znajomych se miałam wtapiam się w tłum bo męczą mnie ludzie i nie chce za dużo atencji raczej bliskie przyjaźnie Mnie tak po 20 zaczęło to męczyć dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może by się jakoś dogadały Tak jak Ty z Szyszką się dogadałeś i zobacz co masz ... kafe nieśmiałku śmieszku Powiedzieć Ci więcej, czy bekę z Ciebie pokręcę ? Skoro Ty możesz, to ja bardziej Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak jak Ty z Szyszką się dogadałeś i zobacz co masz ... kafe nieśmiałku śmieszku Powiedzieć Ci więcej, czy bekę z Ciebie pokręcę ? Skoro Ty możesz, to ja bardziej Kiedy zaroochacie jeża bo nudzicie obaj już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Libed chyba miał na imię Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, szmul napisał: Kiedy zaroochacie jeża bo nudzicie obaj już Szanuj się Dumbo i nie dowalaj mi do pieca, bo Ci czarna kiecka spadnie Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Mnie tak po 20 zaczęło to męczyć dopiero Mie od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Szanuj się Dumbo i nie dowalaj mi do pieca, bo Ci czarna kiecka spadnie A niech tam spadnie to ubiorę a piżamkę mam w czarno białe paski bobasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Mie od zawsze Nie uwierzysz w sumie nikt chyba nie uwierzy ale kiedyś zawsze cierpialem że muszom jusz iść nawet jak byli u mnie do 20tej czy 5 rano huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, szmul napisał: Już kolejka czeka żeby się bić o lerzaka. To jest niewykluczone jeśli ma torciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 180 stopni mi się zmienilo tak to jest jak ma się przesyt latami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: A niech tam spadnie to ubiorę a piżamkę mam w czarno białe paski bobasie To idż spać bobasie, spokojnej nocki i olej kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To idż spać bobasie, spokojnej nocki i olej kafe A w okularkach też śpisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: A niech tam spadnie to ubiorę a piżamkę mam w czarno białe paski bobasie Wgl super był ten sernik taki trochę przeterminowany fajnie mnie czyscilo trochę kiche oczyscilem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Nie uwierzysz w sumie nikt chyba nie uwierzy ale kiedyś zawsze cierpialem że muszom jusz iść nawet jak byli u mnie do 20tej czy 5 rano huh Mi się całkiem fajnie bawiło ale to byli gangsterzy i gangsterki takie i łobuzki i tacy ludzie ze nudno nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: A w okularkach też śpisz ? Jak Cię nie ma, to śpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak jak Ty z Szyszką się dogadałeś i zobacz co masz ... kafe nieśmiałku śmieszku Powiedzieć Ci więcej, czy bekę z Ciebie pokręcę ? Skoro Ty możesz, to ja bardziej długo jeszcze będziesz męczyć bułę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Mi się całkiem fajnie bawiło ale to byli gangsterzy i gangsterki takie i łobuzki i tacy ludzie ze nudno nie było U tesz różne towarzystwo cały przekrój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Wgl super był ten sernik taki trochę przeterminowany fajnie mnie czyscilo trochę kiche oczyscilem huh dzięki za info - zawsze chciałem to wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Mi się całkiem fajnie bawiło ale to byli gangsterzy i gangsterki takie i łobuzki i tacy ludzie ze nudno nie było Raz kolega byl to windę ro...ali innym razem sąsiadce z domu jogurtami walili o ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, szmul napisał: Kiedy zaroochacie jeża bo nudzicie obaj już Jeże są pod ochroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach