Onaaaa 1906 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 1 minutę temu, szmul napisał: Brzmisz jak salowa gdy robi bury Libedowi wyzywała go od Panny jego znaku zodiaku Panna czy rak czy wodnik co za różnica. Edytowano 8 Kwiecień przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 8 Kwiecień 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Tak i może być nowy tablet Tak a zdecydowałeś jaką pierwszą książkę sobie puścisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Klasyk ja zawsze otwieralem tak że jakby ktos stał to by został zabíty huh Fajnie się naklejalo stare gacie na okna, podpaski albo plakaty jakichś Tokio hotel czy us5 takich chlopaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień I na każdym piętrze niespodzianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) Jeszcze różowy sprej miałam koleżanka żółty i malowalysmy kupy albo głupie napisy Edytowano 8 Kwiecień przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień A kolega co sobie ćpał osikal plakat ich troje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 661 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyprowadź się od matki to ci nie będzie truła Już dawno to zrobiłem, a Ty tkwisz w nadziei, że różą w wazonie na stole Szyszki u której byłem dzień później zmienisz swój los Jesteś żałosny i taki pozostaniesz. Edytowano 8 Kwiecień przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień Uspokoiłam sie po czasie bo miałam problem trochę i mi nie dawali żyć ze wpadłam w zle towarzystwo czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 661 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Paweł połóż sie i wypocznij. Jutro też jest dzień. Magda, spoko wypcznę matki ani Michasia raka przy mnie niema Dobranoc. Edytowano 8 Kwiecień przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 320 Napisano 8 Kwiecień 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Już dawno to zrobiłem, a Ty tkwisz w nadziei, że różą w wazonie na stole Szyszki u której byłem dzień później zmienisz swój los całe forum ci zazdrości razem ze mną dotknąłeś kobiety - odniosłeś sukces 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Ja lubiłam sobie pić, już nie lubie i nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 661 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: całe forum ci zazdrości razem ze mną dotknąłeś kobiety - odniosłeś sukces A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma nas Szyszka obojga w dupie frajerze Edytowano 8 Kwiecień przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 320 Napisano 8 Kwiecień 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma na obojga w dupie frajerze mnie tylko ty nikt inny tu za mną nie łazi i nie stęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Moi znajomi byli dziwni, jeden sobie obciął włosy i kolezanka zrobiła symboliczny pogrzeb z tej okazji wtf i przywolywalismy deszcz też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień Albo na wagary poszli i cos im serio odwaliło po alko że zaczęli zawodzic i ciąć się kawałkami szkła mnie tam nie było akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 661 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie tylko ty nikt inny tu za mną nie łazi i nie stęka Ty pierwszy tu wlazłeś z pretnesjami do mnie i do niej jak psiała pamiętasz czy ku,rwa alzhaimera masz ? Ty stękasz raku i jojczysz o kobietę, bo straciłeś miłość życia, dlatego taki jesteś i szukasz kury domowej, która Ci będzie usługiwała Skończ, bo Cię Szyszka wyjaśniła tutaj publicznie i na priv Edytowano 8 Kwiecień przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień Pamiętam jak Szynszyla coś pisała, że poznała jakiegoś rowerzystę albo to ona miała jakiś problem z rowerem a on jej pomógł... było też coś o obiedzie w jego domu rodzinnym. Niekoniecznie musi chodzic o tę samą osobę... takie skrawki. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: To ma coś z glowom jak Asia że wsiada do obcego typa autostopa a jak gadka się klei to nocujom ze sobą dla mnie to jest kosmos jakiś wczesac się do obcej typiary z baletu poznanej na korytarzu Nie nic takiego nie pisała... że gdzieś wsiadła lub nocowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień No nie ma szynszyli tylko jakieś wieśniary zostały i koniec lowe a szynszyla ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 8 Kwiecień 12 minut temu, Spaghetti... napisał: A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma nas Szyszka obojga w dupie frajerze Nikomu nie zazdroszczę ani sobie też nie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień Czasem dobrze się czyta jakieś życiowe historię, a Szynszyla czasem o swoich pisała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: I wierzysz że się wymili Gadu-Gadu Kto teraz używa gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 320 Napisano 8 Kwiecień 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty pierwszy tu wlazłeś z pretnesjami do mnie i do niej jak psiała pamiętasz czy ku,rwa alzhaimera masz ? Ty stękasz raku i jojczysz o kobietę, bo straciłeś miłość życia, dlatego taki jesteś i szukasz kury domowej, która Ci będzie usługiwała Skończ, bo Cię Szyszka wyjaśniła tutaj i na priv jak na razie to już drugi wieczór mi tu poświęcasz współczucie mi chcesz okazać? wsparcia udzielić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: I wierzysz że się wymili Gadu-Gadu Wszędzie można ludzi poznać... idę Edytowano 8 Kwiecień przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień Szynszyla to była baba do tanca i różańca co typa ośmieliła cycem i koło samochodu wymieniła a teraz to tu nie ma bab odpowiednich tylko płoche grazyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Do mnie miała samom agresje chooj wie dlaczego Bo mnie widziała jako człowieka a ty jak do ściery i chyba nie lubiła tego jako kobieta huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 8 Kwiecień 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Wczoraj przy kasie typ dzwonil do matki mając dziewczyna zeby mu wyslala wacapem czy czymś takim Whatsupa też mam, to nowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 306 Napisano 8 Kwiecień 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Zawsze w takiej historii jest twist że pierwszy raz zaufala poszla i było fajnie i oczywiście nawet jej nie dotknol pelna kulturka spal na podłodze Jasne Moze rower jej naprawił i sobie wróciła na nim do domu sama bez pasażera na plecach... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 661 Napisano 8 Kwiecień 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nikomu nie zazdroszczę ani sobie też nie. Dobranoc. Wiem Magi i masz racje ja sobie też nie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach