VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu A ja w lany poniedziałek zarzuciłem balon z wodom to wniotlem dach samochodu takiemu z siłowni 120kg huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: długo jeszcze będziesz męczyć bułę? A ile Ty ją męczyłeś pamiętasz raku czy nie ? Ile się jeszcze powtórzysz razy co ma jeść i robić skoro mówi, nie i raz, a to oznacza, że nie chce Mam raka w rodzinie kobietę jakbys chciał wiedzieć i jest tak samo upierdliwa jak Ty Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu Sam w winda szybe wybilem piesciom jak 1 dostałem z wiersza polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Raz kolega byl to windę ro...ali innym razem sąsiadce z domu jogurtami walili o ścianę Ja z koleżankom rozwaliłam drzwi od klatki schodowej bo se otwieralysmy z kopyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu Jeden co u mnie gral taki najgrubszy to szyby wybijal w biurowcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: A ile Ty ją męczyłeś pamiętasz raku czy nie ? Ile się jeszcze powtórzysz razy co ma jeść i robić skoro mówi nie raz to oznacza, że nie chce Mam raka w rodzinie kobietę jakbys chciał wiedzieć i jest tak sam upierdliwa jak Ty wyprowadź się od matki to ci nie będzie truła 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A ile Ty ją męczyłeś pamiętasz raku czy nie ? Ile się jeszcze powtórzysz razy co ma jeść i robić skoro mówi, nie i raz, a to oznacza, że nie chce Mam raka w rodzinie kobietę jakbys chciał wiedzieć i jest tak samo upierdliwa jak Ty Brzmisz jak salowa gdy robi bury Libedowi wyzywała go od Panny jego znaku zodiaku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: A ile Ty ją męczyłeś pamiętasz raku czy nie ? Ile się jeszcze powtórzysz razy co ma jeść i robić skoro mówi, nie i raz, a to oznacza, że nie chce Mam raka w rodzinie kobietę jakbys chciał wiedzieć i jest tak samo upierdliwa jak Ty Paweł połóż sie i wypocznij. Jutro też jest dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ja z koleżankom rozwaliłam drzwi od klatki schodowej bo se otwieralysmy z kopyta Klasyk ja zawsze otwieralem tak że jakby ktos stał to by został zabíty huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, szmul napisał: Brzmisz jak salowa gdy robi bury Libedowi wyzywała go od Panny jego znaku zodiaku Panna czy rak czy wodnik co za różnica. Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Paweł połóż sie i wypocznij. Jutro też jest dzień. Tak i może być nowy tablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Tak i może być nowy tablet Tak a zdecydowałeś jaką pierwszą książkę sobie puścisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Klasyk ja zawsze otwieralem tak że jakby ktos stał to by został zabíty huh Fajnie się naklejalo stare gacie na okna, podpaski albo plakaty jakichś Tokio hotel czy us5 takich chlopaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu I na każdym piętrze niespodzianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak a zdecydowałeś jaką pierwszą książkę sobie puścisz? Fragment minimalizm testowalem z gogle książki to 8" idealny format właśnie także zakup jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jeszcze różowy sprej miałam koleżanka żółty i malowalysmy kupy albo głupie napisy Edytowano 8 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu Na telefonie było za ciasno na 10-13" za wiekie a 8" jest idealny do ebookow no i grania jak ktoś chce filing swicza 1&2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu A kolega co sobie ćpał osikal plakat ich troje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyprowadź się od matki to ci nie będzie truła Już dawno to zrobiłem, a Ty tkwisz w nadziei, że różą w wazonie na stole Szyszki u której byłem dzień później zmienisz swój los Jesteś żałosny i taki pozostaniesz. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: A kolega co sobie ćpał osikal plakat ich troje Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu Uspokoiłam sie po czasie bo miałam problem trochę i mi nie dawali żyć ze wpadłam w zle towarzystwo czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Paweł połóż sie i wypocznij. Jutro też jest dzień. Magda, spoko wypcznę matki ani Michasia raka przy mnie niema Dobranoc. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Już dawno to zrobiłem, a Ty tkwisz w nadziei, że różą w wazonie na stole Szyszki u której byłem dzień później zmienisz swój los całe forum ci zazdrości razem ze mną dotknąłeś kobiety - odniosłeś sukces 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Ja lubiłam sobie pić, już nie lubie i nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: całe forum ci zazdrości razem ze mną dotknąłeś kobiety - odniosłeś sukces A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma nas Szyszka obojga w dupie frajerze Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma na obojga w dupie frajerze mnie tylko ty nikt inny tu za mną nie łazi i nie stęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Moi znajomi byli dziwni, jeden sobie obciął włosy i kolezanka zrobiła symboliczny pogrzeb z tej okazji wtf i przywolywalismy deszcz też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, szmul napisał: Uspokoiłam sie po czasie bo miałam problem trochę i mi nie dawali żyć ze wpadłam w zle towarzystwo czy coś Mnie ciągnęło coraz bardziej do spokoju już 3 liceum chciałem iść na zaoczne dokonczyc + być w związku z dziewczyną ale ta patolka zaciazyla z kolegom z kina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu Albo na wagary poszli i cos im serio odwaliło po alko że zaczęli zawodzic i ciąć się kawałkami szkła mnie tam nie było akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie tylko ty nikt inny tu za mną nie łazi i nie stęka Ty pierwszy tu wlazłeś z pretnesjami do mnie i do niej jak psiała pamiętasz czy ku,rwa alzhaimera masz ? Ty stękasz raku i jojczysz o kobietę, bo straciłeś miłość życia, dlatego taki jesteś i szukasz kury domowej, która Ci będzie usługiwała Skończ, bo Cię Szyszka wyjaśniła tutaj publicznie i na priv Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach