84Michal84 407 Napisano czwartek o 17:24 Nasze siostry czcigodne ukrainki zostaly zaatakowane przez polke patusiare, niestety ale nasi bracia coraz czesciej sa ofiarami przemocy, polki zazdrosza naszym siostrom wszystkiego. Chronmy nasz bratni narod ukrainski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano czwartek o 22:30 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano czwartek o 23:34 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Jaki towar dzisiaj O co dokladnie pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano czwartek o 23:56 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: xD Co ty taka Wesoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 01:30 1 godzinę temu, Fate napisał: Co ty taka Wesoła. Śmiać mi się chce z tego co pisze Michał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 02:05 16 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Czemu ty jesteś taka dziwna że o tej godzinie nie spisz jak ja Tak już mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 03:38 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Śmiać mi się chce z tego co pisze Michał. co niby Pania tak smieszy, prosze sie wytlumaczyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 04:17 38 minut temu, 84Michal84 napisał: co niby Pania tak smieszy, prosze sie wytlumaczyc ? Jak na spowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 04:19 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak na spowiedzi? tak, wytlumacz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 04:21 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: tak, wytlumacz sie A dostanę rozgrzeszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 04:33 11 minut temu, Еlciаа napisał: A dostanę rozgrzeszenie? najpierw zdaj raport z tego co przebiega w TWojej glowie i jaki masz stosunek do naszych braci ukraincow wybranych przez boga do ratowania swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 04:40 4 minuty temu, 84Michal84 napisał: najpierw zdaj raport z tego co przebiega w TWojej glowie i jaki masz stosunek do naszych braci ukraincow wybranych przez boga do ratowania swiata Nijaki mam stosunek, ogółem trochę mnie to wkúrwia że w Warszawie jest juz chyba więcej ukraińców niż polaków albo z połowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 07:56 3 godziny temu, Еlciаа napisał: Nijaki mam stosunek, ogółem trochę mnie to wkúrwia że w Warszawie jest juz chyba więcej ukraińców niż polaków albo z połowa. slucham ???? rozmawia Pani ze SLUGA BOZYM i uzywa Pani takich slow ???? Pomijajac Pani slownictwo, to dobrze poniewaz ukry to nasi bracia, to nasza rodzina to slowianie, oni sa odpowiedzia na kryzys demograficzny w polsce ,zastapimy nimi braki w polskiejpopulacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1401 Napisano piątek o 08:00 Ukraińcy niech wracają do siebie. To nie są moi bracia i nigdy nimi nie będą. Za dobrze mają się u nas. Są bezczelni, wulgarni i roszczeniowi. Nic tu po nich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 08:07 9 minut temu, 84Michal84 napisał: slucham ???? rozmawia Pani ze SLUGA BOZYM i uzywa Pani takich slow ???? Pomijajac Pani slownictwo, to dobrze poniewaz ukry to nasi bracia, to nasza rodzina to slowianie, oni sa odpowiedzia na kryzys demograficzny w polsce ,zastapimy nimi braki w polskiejpopulacji A co zrobiłeś ty żeby zapobiec kryzysowi demograficznemu? Spłodziłes z 10 potomków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 08:08 Przed chwilą, Еlciаа napisał: A co zrobiłeś ty żeby zapobiec kryzysowi demograficznemu? Spłodziłes z 10 potomków? mam corke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 127 Napisano piątek o 08:11 3 godziny temu, Еlciаа napisał: Nijaki mam stosunek, ogółem trochę mnie to wkúrwia że w Warszawie jest juz chyba więcej ukraińców niż polaków albo z połowa. Ja to już z rozpędu zaczynam w niektórych miejscach mówić po angielsku do ludzi, bo obstawiam że większość to Ukraincy i nie znają polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano piątek o 08:14 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nijaki mam stosunek, ogółem trochę mnie to wkúrwia że w Warszawie jest juz chyba więcej ukraińców niż polaków albo z połowa. Gdy byłam w stolicy po dłuższej przerwie pierwszą osobą w Warszawie, która mnie zaczepiła był chłopak z ulotkami, z Ukrainy. Później widziałam wszędzie napisy po ich niemu. Zajęło mi chwilę by się przestawić gdzie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano piątek o 08:16 Na marginesie czy ktoś zna i poleca laryngologa w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 08:17 8 minut temu, 84Michal84 napisał: mam corke Jeżeli masz 1 córkę to dalej nie pomagasz ten kryzys rozwiązać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 127 Napisano piątek o 08:18 3 minuty temu, sv7 napisał: Gdy byłam w stolicy po dłuższej przerwie pierwszą osobą w Warszawie, która mnie zaczepiła był chłopak z ulotkami, z Ukrainy. Później widziałam wszędzie napisy po ich niemu. Zajęło mi chwilę by się przestawić gdzie jestem. No. Warszawa to stolica Ukrainy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 08:18 6 minut temu, Koralgor napisał: Ja to już z rozpędu zaczynam w niektórych miejscach mówić po angielsku do ludzi, bo obstawiam że większość to Ukraincy i nie znają polskiego. Nie wiem jak w innych miastach w polsce ale w wawie jest ich bardzo bardzo wielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 08:19 4 minuty temu, sv7 napisał: Gdy byłam w stolicy po dłuższej przerwie pierwszą osobą w Warszawie, która mnie zaczepiła był chłopak z ulotkami, z Ukrainy. Później widziałam wszędzie napisy po ich niemu. Zajęło mi chwilę by się przestawić gdzie jestem. Tak, 80% pracowników wszystkich źabek tutaj to ukraina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1401 Napisano piątek o 08:21 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak, 80% pracowników wszystkich źabek tutaj to ukraina. I właścicielki Żabek to w 100 % Ukrainki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano piątek o 08:24 Przed chwilą, Koralgor napisał: No. Warszawa to stolica Ukrainy. A czy ludzie z Ukrainy wzbudzają większe zainteresowanie niż odmienny kolor skóry? Czy nadal rasizm ma się dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 08:25 7 minut temu, Еlciаа napisał: Jeżeli masz 1 córkę to dalej nie pomagasz ten kryzys rozwiązać... pomagam, bardziej niz ktos kto ma 7 synow bo z 1 corki mozna wyprodukowac kilka nowych ludzi a z 1 syna juz nie, wystarczy, poniewaz corka ma wyzsza wartosc w ratowaniu populacji niz syny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano piątek o 08:26 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak, 80% pracowników wszystkich źabek tutaj to ukraina. Małe miasteczka też. Trochę niespotykane, że obcojęzyczni domagają się, że nie mówisz w ich języku i się denerwują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 21 Napisano piątek o 08:26 Przed chwilą, 84Michal84 napisał: pomagam, bardziej niz ktos kto ma 7 synow bo z 1 corki mozna wyprodukowac kilka nowych ludzi a z 1 syna juz nie, wystarczy, poniewaz corka ma wyzsza wartosc w ratowaniu populacji niz syny Kiedy się nawróciłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 407 Napisano piątek o 08:28 1 minutę temu, sv7 napisał: Kiedy się nawróciłeś? tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano piątek o 08:28 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: pomagam, bardziej niz ktos kto ma 7 synow bo z 1 corki mozna wyprodukowac kilka nowych ludzi a z 1 syna juz nie, wystarczy, poniewaz corka ma wyzsza wartosc w ratowaniu populacji niz syny Wiesz zależy jak na to spojrzeć bo np jedna kobieta może być zaplodniona w danym momencie juz tylko ten 1 raz a facet może w 1 dzień zaplodnic np 10 kobiet a w ciągu 9 miesięcy to nawet nie będę liczyć ile by mógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach