Nerwowy skoczek 141 Napisano 12 godzin temu Jak się spędza święta w jednym domu, to tydzień później jest rewanż. Oktawa Wielkanocy to jak najlepszy czas do długiego świętowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: A przynajmniej udokumentowano powalenie przez niego kamieniem wielkiego goliatozaura. Może to o takie dinozaury chodzi. Ale skad to pytanie o konsumpcję dinozaurów? Ludożerka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak bardziej na wschodzie raczej. U nas tak, ale jest jeszcze trochę Ortodoksów na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, taka_pokraka napisał: A przynajmniej udokumentowano powalenie przez niego kamieniem wielkiego goliatozaura. Może to o takie dinozaury chodzi. Ale skad to pytanie o konsumpcję dinozaurów? Ludożerka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Jak się spędza święta w jednym domu, to tydzień później jest rewanż. Oktawa Wielkanocy to jak najlepszy czas do długiego świętowania. Każda okazja do świętowania jest dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: U nas tak, ale jest jeszcze trochę Ortodoksów na świecie Mam koleżankę z pracy, która wyjechała właśnie na święta do Hanoi czyli Hajnówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Jak się spędza święta w jednym domu, to tydzień później jest rewanż. Oktawa Wielkanocy to jak najlepszy czas do długiego świętowania. Ciekawa tradycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Może to o takie dinozaury chodzi. Ale skad to pytanie o konsumpcję dinozaurów? Ludożerka! A może to był gigantyczny leniwiec? W White Sands znaleziono skamieniałe odciski stóp ludzi i mega fauny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Mam koleżankę z pracy, która wyjechała właśnie na święta do Hanoi czyli Hajnówki. Ano jakaś swoja dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 148 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, murb napisał: Mam koleżankę z pracy, która wyjechała właśnie na święta do Hanoi czyli Hajnówki. Święto Tết Nguyên Đán? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 33 minuty temu, AlainDelon napisał: Święto Tết Nguyên Đán? Zwykła Wielkanoc w Hanoi na wschodnich rubieżach RP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 54 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ano jakaś swoja dziewczyna Właśnie sobie myślę, że mam dosyć wielu znajomych podlasiaków z urodzenia. Mieszkałam w akademiku z trzema dziewczynami z Podlasia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Właśnie sobie myślę, że mam dosyć wielu znajomych podlasiaków z urodzenia. Mieszkałam w akademiku z trzema dziewczynami z Podlasia. Jednym z tych znajomych z podlasie jest leżak. Edytowano 11 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Owsicki napisał: Jednym z tych znajomych z podlasie jest leżak. Leżak twierdzi, że jest z Wawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Leżak twierdzi, że jest z Wawy. No dobra, niech mu będzie, ale tutaj piszą, że jest z Podlasie i ma 13cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Owsicki napisał: No dobra, niech mu będzie, ale tutaj piszą, że jest z Podlasie i ma 13cm. 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: 17 Na kowbojki podobno miał 13cm, jak zamknęli to mu urosło chyba o 4cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Na kowbojki podobno miał 13cm, jak zamknęli to mu urosło chyba o 4cm. Kończę temat rozmiarów Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Kończę temat rozmiarów Leżaka. Odchodzę. Żegnaj na zawsze. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 700 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Odchodzę. Żegnaj na zawsze. Pa. Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Żegnaj. Wbijam jeszcze posta na pożegnanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlainDelon 148 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: Zwykła Wielkanoc w Hanoi na wschodnich rubieżach RP. Trzeba uważać, ofensywa Tet (styczeń-luty 1968) zapoczątkowała upadek Wietnamu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach