Minnie Moskowitz 112 Napisano 9 godzin temu Wiecie, że libed od tyłu to debiI? Nie żebym coś aktualnie do niego miała, ale dopiero na to wpadłam. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bydlę z Bielska-Białej 0 Napisano 9 godzin temu nie może być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 9 godzin temu Od dawna o tym wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wiecie, że libed od tyłu to debiI? Nie żebym coś aktualnie do niego miała, ale dopiero na to wpadłam. No widzisz, nawet twoja łysa koleżanka już dawno na to wpadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Bydlę z Bielska-Białej napisał: nie może być! Szanuję za profilowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 19 Napisano 9 godzin temu tak wszyscy wiedzo poza tobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 8 godzin temu 55 minut temu, Pan troglodytes napisał: No widzisz, nawet twoja łysa koleżanka już dawno na to wpadła Łysa to jest twoja glaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 8 godzin temu Macie coś do łysych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 5 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Łysa to jest twoja glaca. O właśnie. Kiedy zgolisz świstaka w gaciach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Pan troglodytes napisał: O właśnie. Kiedy zgolisz świstaka w gaciach? Żałosny jesteś. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 5 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Żałosny jesteś. 🫸 No widzisz Gośka, ma się to wyczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach