Zapent 4 Napisano 6 godzin temu Co robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 6 godzin temu cpa w namiocie, albo ruuha labiedzie nad jeziorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: cpa w namiocie, albo ruuha labiedzie nad jeziorem Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zapent napisał: Xd filipek to jest parszywek, zboczone chuuisko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu 48 minut temu, Zapent napisał: Co robisz? Gram sobie w grę, w której mam już 5 zajeebistych koleżanek, miłe dla mnie i fajne, i nie muszę już siedzieć na kafe i nerwica, haha. Bo poznałem fajne kumpele, zawsze chętne na czat xD. Więc nie jestem już samotny i mogę sobie zniknąć, a moich koleżanek fajnych mi nikt nie odbierze. A ty? Spadam zabiijać smoki. Elo;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Owsicki napisał: Gram sobie w grę, w której mam już 5 zajeebistych koleżanek, miłe dla mnie i fajne, i nie muszę już siedzieć na kafe i nerwica, haha. Bo poznałem fajne kumpele, zawsze chętne na czat xD. Więc nie jestem już samotny i mogę sobie zniknąć, a moich koleżanek fajnych mi nikt nie odbierze. A ty? Spadam zabiijać smoki. Elo;P to sa typy , pomagaja ci grindowac otaczaja troska a potem ci itemy zajeeebia, ty durniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu jak chcesz miec kontakt z dziewczynami to tylko na kafe , na pewno nie w grach bo tam zboczone lezaki i moony siedza co sie podszywaja i robia catfishing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pyszny2 napisał: to sa typy , pomagaja ci grindowac otaczaja troska a potem ci itemy zajeeebia, ty durniu Ehe, tym bardziej, że gram na ironman mode, że nie mogę handlować a moja Czelsi ma koronę wartą 60 bilionów złota i wymaksowane konto, Cynthia tak samo xD Spadam stąd, bo szkoda mi czasu z wami pisać. Ku waszej uciesze, uciekam ;). na własne forum. Pa. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Ehe, tym bardziej, że gram na ironman mode, że nie mogę handlować a moja Czelsi ma koronę wartą 60 bilionów złota i wymaksowane konto, Cynthia tak samo xD Spadam stąd, bo szkoda mi czasu z wami pisać. Ku waszej uciesze, uciekam ;). na własne forum. Pa. Co to za gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Zapent napisał: Co to za gra? W Runescape gram, jestem już w klanie i poznałem 5 fajnych koleżanek ;). Dwie z Holandii, jedna Anglia i Aga z Polski Aga jest delikatna, bo mi pisała o sobie. Zawsze chętne popisać :D. Yen nie wiem skąd jest, nie pytałem. W każdym razie z każdą jesteśmy we friend liście i sobie mogę pisać priv ;P. A one są miłe i mi odpisują :). Nie to co tu albo na nerwica. Nie chce mi się tłumaczyć. A jakiś darkromance wrzuca na moje forum foty w pończochach XDD. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 5 godzin temu Ile lat ma aga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zapent napisał: Ile lat ma aga? Nie pytałem, ale wiem, gdzie mieszka w Polsce i piszemy sobie miłe teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu Też ma dobre konto xD. Te laski mają niezłe postacie, a ja noob xD. Fajnie mieć mocne koleżanki w gierce Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Nie pytałem, ale wiem, gdzie mieszka w Polsce i piszemy sobie miłe teksty Sie okaze ze 13 i cie zawinie ecpu xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zapent napisał: Sie okaze ze 13 i cie zawinie ecpu xdd 13 latka nie miałaby takiego dobrego konta i nie jezdzila na rowerze po górach ;). To weteranka jakaś. Jak będzie to zapytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Owsicki napisał: W Runescape gram, jestem już w klanie i poznałem 5 fajnych koleżanek ;). Dwie z Holandii, jedna Anglia i Aga z Polski Aga jest delikatna, bo mi pisała o sobie. Zawsze chętne popisać :D. Yen nie wiem skąd jest, nie pytałem. W każdym razie z każdą jesteśmy we friend liście i sobie mogę pisać priv ;P. A one są miłe i mi odpisują :). Nie to co tu albo na nerwica. Nie chce mi się tłumaczyć. A jakiś darkromance wrzuca na moje forum foty w pończochach XDD. ae wiesz ze czasem nawet im nie chodzi o oskubanie cie, tylko transy maja taki fetysz? ja tez ostatnio w benrlordzie spotkalem typa co sie za laske podawal i pisze na publiku czy to laska a typy pisza ze to typ , a to jest prawicowa gra co pietnuje geeejuw i fembojow. a runescape brzmi jak siedlisko peeedalow to beda sie wspierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu Najfajniejsze koleżanki, tutaj ja i moja Czelsi https://files.catbox.moe/vz7yco.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu transowi latwiej jest przeniwesc zycie do gry i stworzyc zenska postac niz obciac sobie kuuutasa, to latwiejsze.. bo ci transi co sami sobie obcinaja kuutasy to psychopaci cos jak dr mengele albo ten psychiatra co sobie sam robil lobotomie, do tego potrzeba brak hamulcow lub wysoka inteligencja. a wiekszosc nie jest do tego zdolna a nie maja kasy na transformacje i sa piwniczakami jak lezak to taka gierka to ich odskocznia. i podnieca ich ze tacy spermiaze jak ty z nimi pisza bo on sie czuje jak prawdziwa laska wtedy, ty naiwniaku jeeebany hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu nic sie nie znasz na psychologii ludzkiej naiwniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu ciebie nawet transy by nie chciały, taki szkaradny jesteś, ahahah. A holenderke jedną słyszałem na mikrofonie i kobieta nie facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: ciebie nawet transy by nie chciały, taki szkaradny jesteś, ahahah. A holenderke jedną słyszałem na mikrofonie i kobieta nie facet no wlasnie pisze z laska na nerwicy i zaraz jej fote dam to zobaczymy hihi xD a ta holenderka to moze na syntezatorze glosu siedziec, naiwniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu pisalem ci o transach i ich psychologii powyzej, mysle ze wyczerpalem temat dostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu No to pisz, a ode mnie się odpieerdol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu jestem niczm Hannibal Lecter jak do niego po pomoc sie zglosilo FBI. jestem pojeeebem co sie zna na pojeeebach ale sam nim nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jedyne czym jesteś to goownem, a kobiety cię słusznie mieszają z goownem. Może krejzi okaże ci odrobinę litości. ... Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Jedyne czym jesteś to goownem, a kobiety cię słusznie mieszają z goownem. Może krejzi okaże ci odrobinę litości. ... krejzi i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu Nie klikam. Ciekawe czy znowu dostaniesz bana na nerwicy i znowu będziesz tutaj płakal, hahah. Czekam na to kuurwiu. Póki tam jesteś to nie chce mi się tam pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Nie klikam. Ciekawe czy znowu dostaniesz bana na nerwicy i znowu będziesz tutaj płakal, hahah. Czekam na to kuurwiu. Póki tam jesteś to nie chce mi się tam pisać. mam nadzieje ze nie bo chuujowo by wyszlo akurat teras xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 5 godzin temu ale wykrakales ty ...iu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 5 godzin temu Dlatego gardze adminami z nerwicy, miękkie faje są, że cię nie zbanują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach