Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

11 minut temu, giorno_giovanna napisał:

ps. xD macie wątplwości co do El Ciapy i jego żony? XD

a co masz na nich?

40-letni facet, proszący regularnie na forum pravika o numery do rejestracji na inne forum dla przegrywów, by móc tam wklejać zdjęcia gołej, byłej adminki oraz prowadzić związek z klaudiuszem z wodogłowiem (o ile lewy numer zadziała akurat), czy ktoś mógłby mieć wątpliwości co to wygrywu ćpuńskieg garnka 🙂 

Realnie dostałbyś jednego strzała i się złożył, zaćpany socjopato 🙂 

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

@250GodzinTakMadziu przejmujemy. Nie widziałam, co mi odpisałaś, bo „nie mam uprawnień”. 🎀

Ktoś nacisnął game over. 😛 

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Szkoda, bo wspomnienie, jak salowa najpierw uśmierciła matkę, a potem ją ożywiła, zawsze mnie wzrusza;)

Mnie tam bardziej rozśmieszyło, że nieistniejący tulpa jest właśnie na treningu, bezrobotna luro bez prawa jazdy.

Szkoda, bo wspomnienie, jak salowa najpierw uśmierciła matkę, a potem ją ożywiła, zawsze mnie wzrusza;)

Czemu wymyśliłaś gacha weterynarza alkoholika? Nikt cię nadal nie chce? 😄 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Mnie tam bardziej rozśmieszyło, że nieistniejący tulpa jest właśnie na treningu, bezrobotna luro bez prawa jazdy.

Daj jej spokój, bo i tak wyklika z innych nicków. Przykro patrzeć co choroba robi z człowiekiem, kiedy to forum to tylko jedyne okno na świat. Ale żeby wymyślać projekt Doktora z pustymi kontami? 🤣 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czemu wymyśliłaś gacha weterynarza alkoholika? Nikt cię nadal nie chce? 😄 

Degeneratki niepotrafiące żyć swoim życiem. Zdechniecie w końcu od swojego własnego jadu.

• Like 1

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Przy okazji bezrobocia pytanie do kulki ze schabowego - w czerwcu wyjeżdżasz? Zaraz po zwolnieniu lekarskim? Nie wpadniesz chociaż do MOW? 😉 

A ty kiedy podejmiesz pracę jako magazynier? 😄 

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Przy okazji bezrobocia pytanie do kulki ze schabowego - w czerwcu wyjeżdżasz? Zaraz po zwolnieniu lekarskim? Nie wpadniesz chociaż do MOW? 😉 

Spokojnie, rada pedagogiczna mnie nie ominie. Bardziej martwiłabym się na twoim miejscu o twoje co miesięczne podpisy w pośredniaku. 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Spokojnie, rada pedagogiczna mnie nie ominie. Bardziej martwiłabym się na twoim miejscu o twoje co miesięczne podpisy w pośredniaku. 

Obie wiemy, że MOW istnieje tam, gdzie mąż salowej - wyłącznie w twojej mitomanii 🙂 

Nie jestem zarejestrowana w pośredniaku, ponieważ nie szukam pracy 🙂 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Daj jej spokój, bo i tak wyklika z innych nicków. Przykro patrzeć co choroba robi z człowiekiem, kiedy to forum to tylko jedyne okno na świat. Ale żeby wymyślać projekt Doktora z pustymi kontami? 🤣 

Może to jej niespełniona fantazja, a może faktycznie ten przypadek wymaga opieki weterynaryjnej. 🩺

😄 Żyje z oszczędności. 

Wiesz, że kiedyś ostro kłóciła sie z garsonką? A teraz sobie dópcie liżą.. Pieprz równo jechała po desce, ino wióra leciały 🤣 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

😄 Żyje z oszczędności. 

Wiesz, że kiedyś ostro kłóciła sie z garsonką? A teraz sobie dópcie liżą.. Pieprz równo jechała po desce, ino wióra leciały 🤣 

Dodaj jeszcze, co co się spierałyśmy - o traktowanie ciebie. Pieprz cię broniła, dopóki sama nie przekonała się na własnej skórze, jak niewyobrażalną jesteś mendą. 

Nie jechała po mnie, ani ja po niej, spierałyśmy się, żadna z nas nie jest tobą i ketrelowym zamułem, żeby prowadzić spory w waszym stylu. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

😄 Żyje z oszczędności. 

Na bezrybiu i rak ryba. 🐠🦞 Widać, że wszystko to jest po prostu fałszywe.

Obie wiemy, że MOW istnieje tam, gdzie mąż salowej - wyłącznie w twojej mitomanii 🙂 

Nie jestem zarejestrowana w pośredniaku, ponieważ nie szukam pracy 🙂 

Istnieje, w przeciwieństwie do tulpy. Im szybciej to sobie uświadomisz, tym lepiej dla ciebie i twojego zdrowia psychicznego. 🩺

• Like 1

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Na bezrybiu i rak ryba. 🐠🦞 Widać, że wszystko to jest po prostu fałszywe.

Kłóciły się i to ostro. A deska co chwilę "Pieprz daj mi spokój" daj spokój 😛🤣 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Istnieje, w przeciwieństwie do tulpy. Im szybciej to sobie uświadomisz, tym lepiej dla ciebie i twojego zdrowia psychicznego. 🩺

Myślę, że czas to zweryfikuje - niewątpliwie będzie nadal non stop siedziała na forum plus jeśli wyjedziesz od rodziców, wrócą ciągi alkoholowe. Tak że twoja praca sama się zweryfikuje 🙂 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

No i wjeżdżają kompletne wymysły prosto z d... 🙂 Idź już robić te wymyślone zdjęcia Madziu (tylko nie zapomnij znowu się schować, gdy Mara i Ziemniak zaczną pisać o fotografii w sposób profesjonalny ;)). 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Do niej też takim rynsztokiem nadawała, czy dbała o pozory? 

11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Może to jej niespełniona fantazja, a może faktycznie ten przypadek wymaga opieki weterynaryjnej. 🩺

Bardzo droga jest opieka weterynarza 😄 Niestety, nic w życiu nie ma za darmo i za wszystko trzeba płacić. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się